Grafstenen | Grafaccessoires | Graflantaarns

Graflantaarns voor op een grafsteen of grafmonument | Eijgelaar

Een graflantaarn is speciaal gemaakt om een kaars of olielampje te branden op het grafmonument. Een graflantaarn kan indien gewenst vastgezet worden op het grafmonument om diefstal te voorkomen. De graflantaarns die wij aanbieden zijn van de beste kwaliteit. Het aanbod van graflantaarns op internet is groot, echter de geboden kwaliteit is ronduit slecht. Onze graflantaarns zijn weliswaar duurder, maar ook kwalitatief veel beter. Wij geven 25 jaar garantie op natuursteen graflantaarns en 10 jaar garantie op RVS, bronzen en aluminium graflantaarns. Kortom: de laagste prijs is niet altijd de beste aanbieding.

 

Aanbod graflantaarns met prijzen

De getoonde graflantaarns van brons zijn veelal ook in aluminium verkrijgbaar. Indien u wilt weten of dit mogelijk is, neemt u dan gerust contact met ons op. Bij iedere graflantaarn staat de prijs vermeld.

  

Natuursteen graflantaarns, graflantaarn graniet

Natuursteen graflantaarns

RVS graflantaarns, graflantaarn RVS

RVS graflantaarns

Bronzen graflantaarns, graflantaarn brons

Bronzen & aluminium graflantaarns

 

 

Speciale grafkaarsen voor graflantaarns

Natuursteen is absoluut niet bestand tegen kaarsvet. Om te voorkomen dat er kaarsvet in het grafmonument komt, kunt u gebruik maken speciale kaarsen. Een overzicht hiervan kunt hieronder downloaden.

 

Grafkaarsen voor graflantaarns   Grafkaarsen  

 

 

Een graflantaarn bestellen

De levertijd voor een graflantaarn bedraagt circa 4 weken. Een graflantaarn kan afgehaald, opgestuurd of door ons geplaatst worden. Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op over graflantaarns.

 

 

contact eijgelaar  Bel ons om een graflantaarn te bestellen

 

Mail eijgelaar  Mail ons om een graflantaarn te bestellen

 

graflantaarn kopen  Maak vrijblijvend een afspraak om ons te bezoeken

    

| Terug naar grafaccessoires |