close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument in cortenstaal Cortenstaal, natuursteen

Grafmonument van cortenstaal met de vorm van een gezicht. Een silhouette als deze wordt door ons grafisch team ontworpen. U ontvangt altijd een concept voordat er definitieve stappen worden genomen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzo... lees meer >
Product
3655
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkel
Kleur
Bruin, Grijs
Materiaal
Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Staande deel
Natuursteen en cortenstaal
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Productomschrijving
Grafmonument van cortenstaal met de vorm van een gezicht. Een silhouette als deze wordt door ons grafisch team ontworpen. U ontvangt altijd een concept voordat er definitieve stappen worden genomen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen

Soortgelijke modellen