close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafmonument 29 foto 1

RVS grafmonument 29 Glas, rvs

Het achterste paneel bestaat uit een aantal lagen transparant glas met daartussen roze glaskorrels en een gladde voorzijde. Het voorste paneel is een RVS paneel voorzien van uitgespaarde tekst en figuratie waardoor het roze van het achterste paneel goe... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44114
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het achterste paneel bestaat uit een aantal lagen transparant glas met daartussen roze glaskorrels en een gladde voorzijde. Het voorste paneel is een RVS paneel voorzien van uitgespaarde tekst en figuratie waardoor het roze van het achterste paneel goed zichtbaar is. Beide panelen zijn door middel van RVS glassteunen bevestigd op de grondplaat. Het liggende element bestaat uit een dekplaat van bezandgesmolten blauw floatglas op een witte emaillelaag.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen