Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

Service & garantie op onze grafmonumenten en grafstenen

Eijgelaar Natuursteen vindt een goede service en garantie op onze grafstenen belangrijk. Wij proberen nabestaanden zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het samenstellen van een grafmonument. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van service die wij geven.

 

Meedenken in mogelijkheden, niet in beperkingen

Onze adviseurs adviseren u vijblijvend over alle mogelijkheden en zijn creatief om een persoonlijk grafmonument te ontwerpen, geheel naar úw wensen. Hierbij is tijd geen factor. Wij nemen net zoveel tijd voor u als dat nodig is totdat u tevreden bent.   

 

Eindresultaat grafsteen van tevoren bekijken

Eijgelaar Natuursteen biedt u de mogelijkheid om eerst het eindresultaat in de werkplaats te bekijken zodat de positie van eventuele grafaccessoires naar eigen wens bepaald kan worden en u ervan verzekerd bent dat het geheel naar wens is als het grafmonument op de begraafplaats geplaatst wordt.

 

Advies onderhoud en mogelijkheid ondershoudsabonnement

Als nazorg bieden wij een schriftelijk advies inzake het onderhoud van het grafmonument en de mogelijkheid een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Ook nadat een grafmonument geplaatst is kunt u met uw vragen of opmerkingen bij ons terecht.

 

Verzakking grafmonument

Dit punt willen wij speciaal belichten. Mocht het grafmonument binnen 5 jaar verzakken, laat het ons weten en wij zetten het grafmonument kosteloos weer recht.

 

Garantie op onze grafmonumenten

Eijgelaar Natuursteen biedt 25 jaar garantie op het op een natuurlijke manier scheuren of splijten als gevolg van montagefouten op een grafmonument van graniet of kwartsiet en 10 jaar op een grafmonument van marmer, hardsteen, glas, brons, aluminium, RVS of (versteend) hout. Ook wordt 5 jaar garantie op de verf in de letters van rechtopstaande delen van het grafmonument gegeven en 10 jaar op letters van brons, aluminium, RVS of letters ingelegd met bladgoud.

 

Eventuele geschillen worden professioneel opgelost

ABN natuursteen garantieMet ingang van 1 januari 2014 is de Geschillencommissie Natuursteen voor consumenten ondergebracht bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken in Den Haag. Deze commissie kan alle geschillen behandelen over transacties tussen consumenten en natuursteenbedrijven gesloten op of na 1 januari 2014. Hierbij valt te denken aan een vloer die gaat scheuren, een aanrechtblad dat vlekken vertoont of een grafmonument dat niet volgens hetgeen overeengekomen is, is geleverd en geplaatst. Hiermee onderstrepen deze ondernemers dat zij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

 

Vanzelfsprekend proberen wij klachten altijd op te lossen en nabestaanden naar tevredenheid te helpen. Wij gaan er vanuit dat het inschakelen van de geschillencommissie niet nodig is, echter is voor nabestaanden wel prettig om te weten dat deze mogelijkheid er is.

 

Grafmonumentenverzekering

De garantie heeft geen betrekking op beschadigingen ten gevolge van stormschade of vandalisme. Hiervoor kunt u wel een grafmonumentenverzekering afsluiten. Bij OOM Verzekeringen kunt u hiervoor eventueel wel een grafmonumentenverzekering afsluiten. De kosten bedragen voor 10 jaar 7,5% van de verzekerde waarde van het monument met een minimum van € 34,00. U betaalt eenmalig € 4,00 aan poliskosten en 21% assurantiebelasting. 

Grafmonumentenverzekering

 

Voorbeeld: stel dat u het grafmonument heeft gekocht voor € 2.000,00 en u zou de volledige € 2.000,00 gedurende 10 jaar willen verzekeren, dan kost u dit 7,5% van € 2.000,00 oftewel € 150,00 voor 10 jaar. Indien door prijsstijgingen de werkelijke waarde hoger is dan de verzekerde som, dan zal de verzekerde som verhoogd worden met maximaal 25%.

 

>> Vraag nu een grafmonumentverzekering aan <<

 

Garantiecertificaat

Het garantiecertificaat wordt nadat het grafmonument geplaatst is toegestuurd. 

Bewijs van garantie, garantie grafsteen

Garantiecertificaat

 

| Terug naar onze werkwijze of naar de homepage |

Eijgelaar Natuursteen

Klantbeoordelingen

Vragen of meer informatie

Bel ons
Bel ons
Kampen 038 - 331 21 75 
Barneveld 0342 - 401 315 
Apeldoorn 055 - 30 30 970 
Amstelveen 020 - 453 70 97 
Eindhoven 040 - 304 63 52
Rotterdam 010 - 413 6910
   
   
België  
Zomergem 09 - 372 72 44
Kontich - 015 - 321 210
Waarloos  
  
Bel onsMail ons
info@eijgelaar.nl

Contact gegevensAdressen & openingstijden
Klik hier

Over onze werkwijze
Lees meer

Tijdelijke aanbieding

Grafsteen aanbieding, goedkope grafsteen

Compleet grafmonument voor slechts € 1.845,00

Meer informatie

Laatste blogpost

 • Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden. Regelmatig horen wij dan ook verbazende opmerkingen als ‘nooit geweten dat er zoveel mogelijk is’ en ‘dat je bij zoveel stil moet staan’.

  Zo is het allereerst belangrijk om te weten wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regelgeving wat betreft toegestane materialen en maatvoeringen; niet alles mag overal. Binnen die toegestane kaders kan vervolgens een persoonlijk grafmonument worden samengesteld dat bij de overledene past.

  Dit kan door het toevoegen van een persoonlijke tekst, het gebruiken van een passend lettertype of door het aanbrengen van een afbeelding of (portret)foto.
  ...

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op