close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862

Grafmonumenten – bekijk unieke grafmonument voorbeelden

Een grafmonument is een stille, maar blijvend waardevolle herinnering. Daarom is het zeer belangrijk dat een grafmonument gemaakt wordt van kwalitatief zeer goed en duurzaam materiaal. Om dit te kunnen garanderen, vervaardigen wij onze grafstenen en grafmonumenten voornamelijk uit natuursteen (graniet), maar ook van of in combinatie met glas, RVS, hout, brons en aluminium.

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring
Wilt u samen met ons een uniek grafmonument ontwerpen? Ga dan naar grafsteen ontwerpen

Budget grafstenen

Wilt u meer informatie of een vestiging bezoeken? Onze adviseurs staan u graag te woord en na een gesprek kunnen wij een vrijblijvende offerte met ontwerptekening voor u maken.

Grafstenen van natuursteen, hout, glas, RVS of Cortenstaal

Het graf is de plaats van de herinnering. Een plek waar verdriet beleefd en verwerkt kan worden. Een passende grafsteen helpt hierbij.

Grafstenen voor specifieke graven

Bekijk onze referenties en doe inspiratie op

Grafstenen voor specifieke stijlen

Tijdens uw bezoek kunt u ongestoord grafmonumenten bekijken en uw vragen stellen aan onze adviseurs. Wij denken mee en nemen alle tijd voor u.

Werkzaamheden ten aanzien van een bestaand grafmonument

Met grafsteen bijwerken wordt bedoeld het aanbrengen van een vervolginscriptie (2e tekst) op een bestaand grafmonument. Onder grafsteen opknappen worden werkzaamheden verstaan van het rechtzetten van een grafmonument tot het vervangen van onderdelen.

Levertijd grafstenen

Een grafsteen dat uit een van onze showtuinen in Kampen (vlakbij Zwolle), Barneveld, Apeldoorn, Amstelveen, Helmond, Rotterdam, Lovendegem (BE) of Zomergem (BE) uitgezocht wordt, kan met circa 8 weken geplaatst worden. In onze showtuinen staan honderden grafstenen opgesteld, zodat de kans aanwezig is dat u een passend grafmonument ziet dat aan uw wensen voldoet. Dit betekent dat het grafmonument relatief snel geplaatst kan worden. De levertijd van een grafmonument wat wij niet op voorraad hebben is 12 tot 16 weken. Meer informatie over de levertijd.

Referenties geplaatste grafmonumenten

Eijgelaar Natuursteen plaatst grafmonumenten op verschillende begraafplaatsen in heel Nederland. U kunt per begraafplaats voorbeelden zien van geplaatste grafstenen. Zoals u kunt zien, is bij Eijgelaar Natuursteen alles mogelijk: van een grafsteen van natuursteen tot een grafmonument van glas. De combinatie van een eigen steenhouwerij met glasatelier bestaande uit bekwame vakmensen en ervaren adviseurs, zorgen ervoor dat de nodige zorg en aandacht wordt besteed aan uw grafmonument.

Meer informatie over grafmonumenten

Als u meer wilt weten over hoe het uitzoeken van een grafmonument in zijn werk gaat, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken in Kampen (vlakbij Zwolle), Barneveld, Apeldoorn, Amstelveen, Helmond of Rotterdam om alle mogelijkheden ten aanzien van grafmonumenten in het echt te bekijken. U kunt ons ook bezoeken in België, in Lovendegem of Zomergem.