close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862

Grafsteen bijwerken met een 2e tekst c.q. vervolginscriptie | Eijgelaar

Het bijwerken van een grafsteen met een vervolginscriptie gaat als volgt: Wij werken de gewenste vervolginscriptie digitaal uit op een foto van de bestaande grafsteen waarbij het lettertype en de kleur overeen komen met de bestaande grafsteen letters. Zo krijgt u een goed beeld van hoe het geheel eruit komt te zien. Pas als wij uw goedkeuring hebben ontvangen, brengen wij de gewenste vervolginscriptie aan. Als er een vervolginscriptie wordt aangebracht op een grafsteen met gezandstraalde of gegraveerde letters, schilderen wij de bestaande inscriptie opnieuw in zodat er geen kleurverschil is met de vervolginscriptie.

Grafmonument afhalen van de begraafplaats

Om een vervolginscriptie te kunnen aanbrengen is het noodzakelijk dat het grafmonument wordt opgehaald van de begraafplaats. Wij maken de grafsteen ook altijd netjes schoon (indien mogelijk) voordat wij de grafsteen terugplaatsen. Wanneer het grafmonument teruggeplaatst is, wordt de familie bericht door middel van een telefoontje en bij geen gehoor door middel van een brief.

Kort samengevat bestaat het grafsteen bijwerken uit de volgende werkzaamheden:
  • Grafsteen afhalen
  • Grafsteen schoonmaken
  • Grafsteen letters schilderen van bestaande inscriptie
  • Grafsteen bijwerken (aanbrengen vervolginscriptie)
  • Grafmonument terug plaatsen

Aanbrengen vervolginscriptie op een grafsteen

Kosten grafsteen bijwerken met een 2e tekst c.q. vervolginscriptie

De kosten van een grafsteen bijwerken zijn in regio Kampen, Barneveld, Apeldoorn of Helmond € 745,00 voor bovengenoemde werkzaamheden als het een alleen staand monument betreft. Bestaat het grafmonument uit een zowel een staand monument als een liggend deel, dus een compleet grafmonument, dan zijn de kosten € 895,00. Dit is dus een all-in prijs voor een grafsteen bijwerken. Voor de regio Amsterdam en Rotterdam worden aparte tarieven berekend. Deze kosten zijn vanaf € 1.000,00 voor een standaard gestraalde inscriptie. Vraag nu een specifieke offerte aan.

| Terug naar het overzicht grafmonumenten |