close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Budget grafmonumenten met lage prijzen

Onze budget grafmonumenten bestaan uit een grafmonument aanbieding (de goedkoopste grafsteen) en uit grafmonumenten die uit onze collectie gaan. Ook bieden wij een grafsteen voor een kort graf aan tegen een scherpe prijs aan evenals grafsteen tekstplaten voor een urngraf of algemeen graf.

Op deze goedkope grafmonumenten zit net zoals op onze andere grafmonumenten 25 jaar garantie en bestaan uit graniet. Met anderen woorden: de kwaliteit van deze goedkope grafmonumenten is net zo goed als die van onze andere grafmonumenten. Omdat in regio Amsterdam en Rotterdam de omranding van een grafmonument dikker moet zijn dan in midden Nederland, hebben wij hier een aparte aanbieding (goedkope grafsteen Amsterdam en goedkope grafstenen Rotterdam) voor samengesteld.

Tijdelijke aanbieding grafsteen

Budget grafsteen tegen de laagste prijs

De goedkoopste grafsteen is verkrijgbaar in twee varianten: met of zonder dekplaat. Daarnaast is dit grafmonument verkrijgbaar in vier kleuren:

Zwart graniet
Impala graniet
Orion graniet
Himalaya graniet

Een combinatie van deze kleuren is ook mogelijk.

Grafmonumenten in het echt bekijken?

Als u meer wilt weten over hoe het uitzoeken van een grafmonument in zijn werk gaat, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken in Kampen (vlakbij Zwolle), Barneveld, Apeldoorn, Amersfoort, Amstelveen, Culemborg, Drachten, Elst, Emmen, Groningen, Meppel, Rotterdam, Sneek of Tilburg om alle mogelijkheden ten aanzien van grafmonumenten in het echt te bekijken.