close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Werkwijze Eijgelaar Gedenken – betrouwbaar en gepast advies

Eijgelaar Gedenken werkt en maakt grafmonumenten volgens de richtlijnen van de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven. Daarnaast heeft Eijgelaar als een van de eerste steenhouwerijen in Nederland het Keurmerk Natuursteen behaald. Ook worden wij beoordeeld door onze klanten middels het reviewsysteem van Kiyoh (in gebruik door meer dan 6.000 websites). Onze werkwijze leest u ook terug in onze klantbeoordelingen: een grafmonument naar wens volgens een gepaste werkwijze

Een weloverwogen beslissing kunnen nemen

Dit betekent dat u er op kunt vertrouwen dat het advies bij het samenstellen van het grafmonument, de vervaardiging en plaatsing van het grafmonument op een betrouwbare wijze verlopen. Dit heeft ook betrekking op onze wijze van handelen. Wij vragen u bijvoorbeeld niet om direct te tekenen voor een opdracht. Dit vinden wij niet gepast. Het uitzoeken van een grafmonument kan emotioneel zijn en daarom moet u een weloverwogen beslissing kunnen maken.

Wat er allemaal bij komt kijken

U vindt via onderstaande links uitgebreide informatie over hoe wij te werk gaan en welke zaken een rol spelen bij het uitzoeken van een grafmonument.

Bekijk ook de mogelijkheden om een grafmonument persoonlijk te maken
Bekijk 1500+ voorbeelden

Waarom Eijgelaar Gedenken?

Eijgelaar Natuursteen bestaat al meer dan 150 jaar. Dat is niet voor niets. Wij proberen op een zo goed mogelijke wijze grafmonumenten te maken en te plaatsen. Hier proberen wij continue over na te denken. Meer informatie hoe wij ons willen onderscheiden.

Natuursteen garantie volgens de Algemene Bond van Natuursteenbedrijven

Eijgelaar realiseert zich dat nabestaanden een goede kwaliteit van het grafmonument en de dienstverlening verlangt. Hiervoor zijn tweezijdige Algemene Voorwaarden opgesteld tussen de ABN (lidbedrijven) en de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Consumenten die zaken doen met de leden van de ABN, weten zich verzekerd van eerlijke en duidelijke algemene voorwaarden. Hiermee onderstrepen wij dat wij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wij plaatsen grafmonument in Nederland en België

Eijgelaar Natuursteen bestaat al meer dan 150 jaar. Dat is niet voor niets. Wij proberen op een zo goed mogelijke wijze grafmonumenten te maken en te plaatsen. Hier proberen wij continue over na te denken. Wij plaatsen grafmonumenten o.a. in:
Kampen, Zwolle, Deventer, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Ede, Harderwijk, Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Aalsmeer, Amsterdam, Rotterdam, Helmond, Eindhoven, Almelo en de rest van Nederland.
Ook plaatsen wij grafzerken in Antwerpen, Brussel, Gent en de rest van Oost-Vlaanderen en België.

Grafstenen in het echt bekijken?

Wilt u meer weten over het uitzoeken van een grafsteen, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken. Bij een bezoek heeft u de mogelijkheid om alle grafstenen in het echt te bekijken.