close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Oriënteren op een grafmonument – het verkrijgen van ideeën

Een grafmonument uitzoeken kan op diverse manieren. Vaak begint het met het over de begraafplaats lopen en het vergelijken van grafmonumenten. De volgende stap is meestal het inkijken van brochures, modellenboeken en het bekijken van websites.

Door op de onderstaande de button te klikken kunt u ons inspiratieboek aanvragen, het is geheel gratis en zonder verplichtingen.

werkwijze grafsteen uitzoeken aanvraag brochure inspiratieboek

Een weloverwogen keuze

Na het bekijken en onderling bespreken van deze documentatie zijn er vaak al bepaalde ideeën over een grafmonument. Om een nog beter beeld te krijgen, kunt u onze tentoongestelde grafmonumenten in onze showtuin en showroom in het echt te kunnen bekijken. In de showtuin in Kampen staan meer dan 250 grafmonumenten opgesteld en daarmee heeft Eijgelaar Natuursteen de grootste showtuin van Overijssel.

In Barneveld en Apeldoorn staan in beide showrooms ieder circa 75 grafmonumenten opgesteld. Daarnaast kunt u ook de inspiratiewinkels in Rotterdam en Helmond bezoeken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn Eijgelaar Natuursteen te bezoeken, maar een beter beeld van een bepaald materiaal wensen, dan biedt Eijgelaar Natuursteen de mogelijkheid kosteloos een monster van de natuursteensoort waar uw voorkeur naar uit gaat toe te zenden.

grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken orienteren
grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken orienteren
grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken orienteren
grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken orienteren

Persoonlijke aandacht en een goede service

Naast het maken van een passend grafmonument, vinden wij persoonlijke aandacht en een goede service zeer belangrijk. Onze deskundige medewerkers staan dan ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken en uw ideeën verder vorm te geven, zodat u weloverwogen een grafmonument kunt laten realiseren.

grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken

Tijdens de ontwerpfase maken wij een tekening van het grafmonument met de tekst in het uitgezochte lettertype en op schaal uitgewerkt. Zo kunt u een realistisch beeld van het grafmonument krijgen en kunnen fouten of teleurstellingen worden voorkomen.

De indeling van de tekst en de tekst zelf kunnen op een tekening immers nog makkelijk gewijzigd worden.

Eijgelaar Natuursteen plaatst grafstenen o.a. in:

Kampen, Zwolle, Deventer, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Ede, Harderwijk, Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Rotterdam, Helmond, Eindhoven, Almelo en de rest van Nederland.

grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken inspiratiewinkels
grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken inspiratiewinkels

Grafstenen in het echt bekijken?

Wilt u meer weten over het uitzoeken van een grafsteen, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken. Bij een bezoek heeft u de mogelijkheid om alle grafstenen in het echt te bekijken.