close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862

Oriënteren op een grafmonument – het verkrijgen van ideeën

Een grafmonument uitzoeken kan op diverse manieren. Vaak begint het met het over de begraafplaats lopen en het vergelijken van grafmonumenten. De volgende stap is meestal het inkijken van brochures, modellenboeken en het bekijken van websites. Middels aanvraag documentatie kunt u het door u gewenste documentatiemateriaal kosteloos thuis ter inzage ontvangen.

Een weloverwogen keuze

Na het bekijken en onderling bespreken van deze documentatie zijn er vaak al bepaalde ideeën over een grafmonument. Om een nog beter beeld te krijgen, kunt u onze tentoongestelde grafmonumenten in onze showtuin en showroom in het echt te kunnen bekijken. In de showtuin in Kampen staan meer dan 250 grafmonumenten opgesteld en daarmee heeft Eijgelaar Natuursteen de grootste showtuin van Overijssel. In Barneveld en Apeldoorn staan in beide showrooms ieder circa 75 grafmonumenten opgesteld. Daarnaast kunt u ook de inspiratiewinkels in Amstelveen, Rotterdam en Helmond bezoeken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn Eijgelaar Natuursteen te bezoeken, maar een beter beeld van een bepaald materiaal wensen, dan biedt Eijgelaar Natuursteen de mogelijkheid kosteloos een monster van de natuursteensoort waar uw voorkeur naar uit gaat toe te zenden.

grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken
grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken

Persoonlijke aandacht en een goede service

Naast het maken van een passend grafmonument, vinden wij persoonlijke aandacht en een goede service zeer belangrijk. Onze deskundige medewerkers staan dan ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken en uw ideeën verder vorm te geven, zodat u weloverwogen een grafmonument kunt laten realiseren. Tijdens de ontwerpfase maken wij een tekening van het grafmonument met de tekst in het uitgezochte lettertype en op schaal uitgewerkt. Zo kunt u een realistisch beeld van het grafmonument krijgen en kunnen fouten of teleurstellingen worden voorkomen. De indeling van de tekst en de tekst zelf kunnen op een tekening immers nog makkelijk gewijzigd worden.

Eijgelaar Natuursteen plaatst grafstenen o.a. in:

Kampen, Zwolle, Deventer, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Ede, Harderwijk, Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Rotterdam, Helmond, Eindhoven, Almelo en de rest van Nederland.

grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken
grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken
grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken