close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Rotterdam Bezoek onze inspiratiewinkel in Rotterdam

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Rotterdam? Eijgelaar in Rotterdam plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Botlek Rotterdam, Europoort, Europoort Rotterdam, Hoek van Holland, Hoogvliet, Hoogvliet Rotterdam, Maasvlakte, Maasvlakte Rotterdam, Pernis, Pernis Rotterdam, Rotterdam, Rozenburg, Vondelingenplaat en Vondelingenplaat Rotterdam. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Rotterdam

Straatweg 35A
3051 BC
Rotterdam (Zuid-Holland)
010 – 307 2842

Uw adviseur: Ben Dammers

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Rotterdam

grafstenen Hoek van Holland Begraafplaats Hoek van Holland

Begraafplaats Hoek van Holland

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Hoek van Holland bevindt zich in de gemeente Rotterdam aan de Kerkhofweg in Hoek van Holland.

Kerkhofweg
3151 TN Hoek van Holland
grafsteen Pernis Begraafplaats Pernis

Begraafplaats Pernis

In Pernis Rotterdam is een algemene begraafplaats aanwezig. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: urnengraven en particuliere graven. Algemene Begraafplaats bevindt zich in de gemeente Rotterdam aan de Ring in Pernis Rotterdam.

Ring
3195XT Pernis
grafmonument Rotterdam  Crematorium Yarden

Crematorium Yarden Rotterdam

Deze begraafplaats in Rotterdam is een begraafplaats en/of crematorium. De Crematorium Yarden is te vinden in het zuidoosten van Rotterdam aan de Maeterlinckweg.

Maeterlinckweg
3084KD Rotterdam
grafmonumenten Rotterdam Charlois

Charlois Rotterdam

In Rotterdam is een Protestantse begraafplaats aanwezig. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en algemene graven. De begraafplaats Charlois is te vinden in het zuidwesten van Rotterdam aan de Charloisse Lagedijk.

Charloisse Lagedijk
3084lj Rotterdam
grafstenen Rotterdam Crooswijk

Crooswijk Rotterdam

begraafplaats Crooswijk is een algemene begraafplaats in Rotterdam. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: urnengraven, kindergraven, particuliere graven en algemene graven. begraafplaats Crooswijk vindt u in het noordwesten van Rotterdam aan de Kerkhoflaan.

Kerkhoflaan
3034 TA Rotterdam
grafsteen Rotterdam Hofwijk

Hofwijk Rotterdam

begraafplaats Hofwijk is een algemene begraafplaats in Rotterdam. algemene graven, particuliere graven en urnengraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. De begraafplaats Hofwijk is te vinden in het noordwesten van Rotterdam aan de Delftweg.

Delftweg
3046 ND Rotterdam
grafmonument Rotterdam IJsselmonde

IJsselmonde Rotterdam

In Rotterdam is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. begraafplaats IJsselmonde bevindt zich in de gemeente Rotterdam aan de Benedenrijweg in Rotterdam.

Benedenrijweg
3077 CJ Rotterdam
grafmonumenten Rotterdam Oud Kralingen

Oud Kralingen Rotterdam

In Rotterdam is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. algemene graven en kindergraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. begraafplaats Oud Kralingen vindt u in het noordoosten van Rotterdam aan de Laan van Oud-Kralingen.

Laan van Oud-Kralingen
3066 HA Rotterdam
grafstenen Rotterdam Petrus Banden

Petrus Banden Rotterdam

In Rotterdam is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. De begraafplaats Petrus Banden is te vinden in het noordwesten van Rotterdam aan de Delftweg.

Delftweg
3043 CC Rotterdam
grafsteen Rotterdam Sint Laurentius (wijk Crooswijk)

Sint Laurentius (wijk Crooswijk) Rotterdam

Sint Laurentius begraafplaats en crematorium is een Rooms Katholieke begraafplaats in Rotterdam. particuliere graven, kindergraven, algemene graven en urnengraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. Sint Laurentius begraafplaats en crematorium vindt u in het noordwesten van Rotterdam aan de Nieuwe Crooswijkseweg.

Nieuwe Crooswijkseweg
3034 PN Rotterdam
grafmonument Rotterdam Zuiderbegraafplaats Rotterdam

Zuiderbegraafplaats Rotterdam

Zuiderbegraafplaats Rotterdam is een algemene begraafplaats in Rotterdam. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: algemene graven, particuliere graven, kindergraven en urnengraven. Zuiderbegraafplaats Rotterdam vindt u in het zuidoosten van Rotterdam aan de Slinge.

Slinge
3084 EB Rotterdam
grafmonumenten Rotterdam-Hoogvliet Oudeland

Oudeland Rotterdam-Hoogvliet

In Rotterdam-Hoogvliet is een algemene begraafplaats aanwezig. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven, algemene graven en urnengraven. begraafplaats Oudeland bevindt zich in de gemeente Rotterdam aan de Oudelandseweg in Rotterdam-Hoogvliet.

Oudelandseweg
3194XA Rotterdam-Hoogvliet
grafstenen Rozenburg Rozenburg

Rozenburg

Deze begraafplaats in Rozenburg is een algemene begraafplaats. De begraafplaats Rozenburg is te vinden in het zuidoosten van Rozenburg aan de Molenweg.

Molenweg
3181AT Rozenburg