close

Grafzerk voorbeelden bekijken?

Een grafzerk is een lange liggende plaat, oftewel zerk, die het hele graf bedekt. Hoewel een grafzerk een simpele vorm heeft, kan deze betreft uitstraling net zoals een grafsteen heel persoonlijk worden gemaakt. Grafzerken kunnen strakke of speelse lijnen hebben, gepolijst zijn of een ruwe uitstraling hebben. Ook kan een grafzerk gemaakt worden van natuursteen, glas, RVS of een combinatie hiervan.

Eigen ontwerp grafzerk laten maken volgens uw wensen

Als u zelf al helemaal bedacht heeft hoe de grafzerk eruit zou moeten komen te zien, dan kunnen wij de realisatie van uw eigen grafzerk ontwerp verzorgen. Uiteraard denken wij met u mee als er nog andere mogelijkheden zijn.

Heeft u nog geen idee?

Wanneer u nog geen idee heeft maar wel graag een uniek, persoonlijk ontwerp zou willen, dan is dit ook mogelijk. Na een gesprek kunnen wij vrijblijvend een offerte met ontwerp van de grafzerk uitwerken. U kunt dit thuis rustig bekijken en overleggen. In een eventueel vervolggesprek kan er meer ingegaan worden op de details om zo uiteindelijk tot een ontwerp van een grafzerk te komen waarin uw persoonlijke wensen verwerkt zijn.