close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Zwolle Bezoek onze inspiratiewinkel in Zwolle

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Zwolle? Eijgelaar in Zwolle plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. en Zwolle. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Zwolle

Galvaniweg 4a
8013 RG
Zwolle (Overijssel)
038 – 2022 703

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Uw adviseur: Harrie van der Worp

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Zwolle

grafstenen Windesheim Alg. begraafplaats Windesheim

Alg. begraafplaats Windesheim

Alg. begraafplaats Windesheim is een begraafplaats en/of crematorium in Windesheim. De Alg. begraafplaats Windesheim is te vinden in het noordoosten van Windesheim aan de Pastorieweg.

Pastorieweg
8015PL Windesheim
grafsteen Zwolle Begraafplaats Kranenburg

Begraafplaats Kranenburg Zwolle

Begraafplaats Kranenburg is een algemene begraafplaats in Zwolle. Deze begraafplaats biedt o.a. urnengraven, kindergraven en particuliere graven. De Begraafplaats Kranenburg is te vinden in het noordoosten van Zwolle aan de Kranenburgweg.

Kranenburgweg
8024 AC Zwolle
grafmonument Zwolle Begraafplaats Meppelerstraatweg

Begraafplaats Meppelerstraatweg Zwolle

Deze begraafplaats in Zwolle is een algemene begraafplaats. De Begraafplaats Meppelerstraatweg is te vinden in het noordoosten van Zwolle aan de Meppelerstraatweg.

Meppelerstraatweg
8022 AE Zwolle
grafmonumenten Zwolle Begraafplaats Nieuw Bergklooster

Begraafplaats Nieuw Bergklooster Zwolle

Begraafplaats Nieuw Bergklooster is een begraafplaats en/of crematorium in Zwolle. Begraafplaats Nieuw Bergklooster bevindt zich in de gemeente Zwolle aan de Bergkloosterweg in Zwolle.

Bergkloosterweg
8034 PS Zwolle
grafstenen Zwolle Begraafplaats Oud Bergklooster

Begraafplaats Oud Bergklooster Zwolle

Begraafplaats Oud Bergklooster is een algemene begraafplaats in Zwolle. Begraafplaats Oud Bergklooster bevindt zich in de gemeente Zwolle aan de Bergkloosterweg in Zwolle.

Bergkloosterweg
8034 PS Zwolle
grafsteen Zwolle Begraafplaats Westenholte (Voorst)

Begraafplaats Westenholte (Voorst) Zwolle

Begraafplaats Westenholte (Voorst) is een algemene begraafplaats in Zwolle. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en algemene graven. Begraafplaats Westenholte (Voorst) bevindt zich in de gemeente Zwolle aan de Ridder Zwederlaan in Zwolle.

Ridder Zwederlaan
8042 CA Zwolle
grafmonument Zwolle Begraafplaats Windesheim

Begraafplaats Windesheim Zwolle

Deze begraafplaats in Zwolle is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: algemene graven, particuliere graven en urnengraven. Begraafplaats Windesheim vindt u in het zuidoosten van Zwolle aan de Pastorieweg.

Pastorieweg
8015 PK Zwolle
grafmonumenten Zwolle Bisschop Willebrandlaan (RK Zwolle)

Bisschop Willebrandlaan (RK Zwolle)

begraafplaats Rooms-Katholiek Kerkhof is een Rooms Katholieke begraafplaats in Zwolle. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: kindergraven, particuliere graven en urnengraven. De begraafplaats Rooms-Katholiek Kerkhof is te vinden in het noordoosten van Zwolle aan de Bisschop Willebrandlaan.

Bisschop Willebrandlaan
8021GA Zwolle
grafstenen Zwolle Crematorium Kranenburg

Crematorium Kranenburg Zwolle

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een begraafplaats en/of crematorium. Crematorium Kranenburg vindt u in het noordoosten van Zwolle aan de Kranenburgweg.

Kranenburgweg
8024 AC Zwolle
grafsteen Zwolle Herfte / Wijthmen Rooms Katholiek Kerkhof

Herfte / Wijthmen Rooms Katholiek Kerkhof Zwolle

Deze begraafplaats in Zwolle is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en kindergraven. begraafplaats Wijthmen Rooms Katholiek Kerkhof vindt u in het zuidoosten van Zwolle aan de Valkenbergweg.

Valkenbergweg
8026 RK Zwolle
grafmonument Zwolle Joodse Begraafplaats Zwolle

Joodse Begraafplaats Zwolle

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Joodse Begraafplaats Zwolle bevindt zich in de gemeente Zwolle aan de Kuyerhuislaan in Zwolle.

Kuyerhuislaan
8024PD Zwolle
grafmonumenten Zwolle Kerkhof 'Het Heilige Kruis' Zwolle

Kerkhof 'Het Heilige Kruis' Zwolle

begraafplaats Kerkhof 'Het Heilige Kruis' Zwolle is een algemene begraafplaats in Zwolle. begraafplaats Kerkhof 'Het Heilige Kruis' Zwolle vindt u in het noordwesten van Zwolle aan de Buitengasthuisstraat.

Buitengasthuisstraat
8041 AB Zwolle