close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Kindergrafmonumenten en kindergrafstenen

Kindergrafmonumenten zijn grafstenen speciaal voor een kindergraf. Een grafmonument voor een kind of baby is bijna altijd een bijzonder en persoonlijk ontwerp. Wij besteden veel aandacht in het begeleiden van dit proces. Aan de hand van uw wensen leggen wij de mogelijkheden uit zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Daarnaast maken wij eerst een ontwerp van het kindergrafmonument zodat u een beeld krijgt wat eindresultaat zal zijn.

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring

Glazen kindergrafmonumenten

Vaak wordt voor een kinder grafsteen voor glas gekozen omdat het transparant is en minder ‘zwaar’ oogt dan natuursteen. Eijgelaar Natuursteen heeft een eigen glasatelier in Barneveld om geheel zelfstandig kindergrafmonumenten van glas te vervaardigen. Wij hebben een eigen kunstenares die uw wensen kan vertalen in bijzondere ideeën. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, weet u zeker dat uw wensen zo goed mogelijk worden vertaald naar het grafmonument.

Persoonlijk maken van een kindermonument of kindergrafsteen

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van wat de mogelijkheden zijn om een persoonlijk kindermonument te realiseren. In principe kunnen wij alles maken wat nabestaanden graag zouden willen. Vaak maken wij eerst een proef hiervan om te kijken of het resultaat naar wens is. Bekijk ook andere mogelijkheden om een kindergrafsteen persoonlijk te maken.

kindermonumenten maantje en sterren
kindermonumenten voetafdrukjes in glas
kindermonumenten vlinder

Grafstenen in het echt bekijken?

Wilt u meer weten over het uitzoeken van een grafsteen, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken. Bij een bezoek heeft u de mogelijkheid om alle grafstenen in het echt te bekijken.