close
9.0 van 10
 uit 280 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Kindergrafmonumenten en kindergrafstenen speciaal voor kinderen

Kindergrafmonumenten zijn grafstenen speciaal voor een kindergraf. Een grafmonument voor een kind of baby is bijna altijd een bijzonder en persoonlijk ontwerp. Wij besteden veel aandacht in het begeleiden van dit proces. Aan de hand van uw wensen leggen wij de mogelijkheden uit zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Daarnaast maken wij eerst een ontwerp van het kindergrafmonument zodat u een beeld krijgt wat eindresultaat zal zijn.

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring

Voorbeelden kindergrafstenen en kindergrafmonumenten van vlinders tot harten

Glazen kindergrafmonumenten

Vaak wordt voor een kinder grafsteen voor glas gekozen omdat het transparant is en minder ‘zwaar’ oogt dan natuursteen. Eijgelaar Natuursteen heeft een eigen glasatelier in Barneveld om geheel zelfstandig kindergrafmonumenten van glas te vervaardigen. Wij hebben een eigen kunstenares die uw wensen kan vertalen in bijzondere ideeën. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, weet u zeker dat uw wensen zo goed mogelijk worden vertaald naar het grafmonument.

Persoonlijk maken van een kindermonument of kindergrafsteen

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van wat de mogelijkheden zijn om een persoonlijk kindermonument te realiseren. In principe kunnen wij alles maken wat nabestaanden graag zouden willen. Vaak maken wij eerst een proef hiervan om te kijken of het resultaat naar wens is. Bekijk ook andere mogelijkheden om een kindergrafsteen persoonlijk te maken.

kindermonumenten maantje en sterren
kindermonumenten voetafdrukjes in glas
kindermonumenten vlinder

Meer informatie over grafmonumenten

Als u meer wilt weten over hoe het uitzoeken van een grafmonument in zijn werk gaat, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken in Kampen (vlakbij Zwolle), Barneveld, Apeldoorn, Amersfoort, Amstelveen, Culemborg, Drachten, Elst, Emmen, Groningen, Meppel, Rotterdam, Sneek of Tilburg om alle mogelijkheden ten aanzien van grafmonumenten in het echt te bekijken.