close
9.0 van 10
 uit 280 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafmonumenten hout

Op deze pagina ziet u onze collecties met houten grafmonumenten die (deels) uit teakhout, versteend hout of hout kwartsiet bestaan.

  • Teakhout is afkomstig van de teakboom (Tectona grandis) die meer dan 40 meter hoog kan worden en afkomstig is uit Zuid-Oost Azië. Hout kwarsiet is een natuursteen soort die de uitstraling van hout heeft. Meer informatie over teakhout. Bekijk onze collectie met grafmonumenten van teakhout.
  • Een grafsteen van versteend hout laat zich goed combineren met brons of glas. Ieder stuk van versteend hout is uniek. In teakhout kan prachtig houtsnijwerk verwerkt worden in bijvoorbeeld een grafmonument met houten kruis. Versteend hout is een soort fossiel waarin alle organische materialen zijn vervangen door mineralen met behoud van de structuur van het hout. Meer informatie over versteend hout. Bekijk onze collectie met grafmonumenten van versteend hout.
  • Hout kwartsiet kan uitstekend gecombineerd worden met andere natuursteen soorten. Bekijk onze collectie met grafmonumenten van hout kwartsiet.