close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Referenties van door ons geplaatste grafmonumenten

Wat zeggen onze klanten uit het gehele land over het ontwerpen en realiseren van een persoonlijk grafmonument door Eijgelaar Natuursteen.

10
starstarstarstarstar

Duidelijke en respectvolle communicatie.

Als ontzettend fijn, ondanks het verdrietige onderwerp. We werden goed op de hoogte gehouden gedurende het proces.

Ijsselmuiden., 8 april 2024
10
starstarstarstarstar

Uit stekend

De mevrouw was zeer vriendelijk goed gesprek. En heeft ervaring op dit vakgebied .de aflevering van de graf steen zeer netjes.

8 april 2024
10
starstarstarstarstar

Goed geïnformeerd en mooi resultaat

Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Goed geïnformeerd over de voortgang en het resultaat wat zeer naar tevredenheid is uitgevoerd.

Amstelveen,14 maart 2024
10
starstarstarstarstar

Ik ben zeer tevreden.

Alles is goed gegaan en prettig verlopen.

Zwartebroek ,13 maart 2024
8
starstarstarstar

Zeer prettig geholpen.

We werden goed geholpen met het uitzoeken van de gedenksteen. Het graf ziet er netjes uit en het was mooi op tijd, want op 29 februari zou mijn man 88 jaar zijn geworden, en dat wilden we een beetje vieren. Het ziet er erg mooi uit.

6 maart 2024
10
starstarstarstarstar

Heel fijn, er werd echt met ons mee gedacht en we kregen veel tijd om te zorgen dat het monument echt bij ons en ons kindje past

Goede samenwerking. Om tot een ontwerp tw komen en daarna goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zeer tevreden.

Voorthuizen, 5 maart 2024
10
starstarstarstarstar

Alles is netjes geregeld

Respect volle uitleg in deze toch voor familie een moeilijke periode

Urk, 2 maart 2024
10
starstarstarstarstar

Prima, fijn geholpen, alles is oline goed te volgen

Super

Urk,26 februari 2024
10
starstarstarstarstar

Goede communicatie, prijs en service.

Bij het uitzoeken van het gedenkteken hebben wij goede voorlichting gekregen, de communicatie was prima en het gedenkteken ziet er keurig uit.

Kampen,20 februari 2024
8
starstarstarstar

Mooi resultaat

Prima. ,wel een beetje lang geduurd , maar resultaat is oké

Zoeterwoude, 9 februari 2024
8
starstarstarstar

Mooi product, goede service, wel lang wachten

Mooi product, wel lang wachten.

Lunteren, 9 februari 2024
8
starstarstarstar

Goed advies

Goed en persoonlijk Advies en de tijd voor Je nemen

Elburg , 5 januari 2024
10
starstarstarstarstar

Ontzettend fijne communicatie. alle rust en tijd. Flexibel mee denken.

Er was ontzettend fijne communicatie, we werden overal van op de hoogte gehouden. Het begon al met het samen stellen van het monumentje, waar alle tijd werd genomen en ruimte was voor vragen en wensen. Niets was te gek met passend advies en als resultaat dat het nóg mooier is geworden dan we hadden bedacht en gevisualiseerd voor ons dochtertje.

Harderwijk, 6 december 2023
10
starstarstarstarstar

Eijgelaar communiceert doeltreffend en snel en ze komt haar afspraken na.

Prettige en snelle communicatie. In onze/mijn situatie passend en prima, maar ik kan me wel voorstellen dat door de volledige wijze van digitaal communiceren, dit voor sommige nabestaande wat onpersoonlijk is. Zelf vond ik het prima; makkelijk, prettig, klantvriendelijk, afspraken nakomen. Prima.

Nunspeet, 3 november 2023
8
starstarstarstar

Goede service

Hoewel het meer dan een maand langer duurde voor plaatsing werden we goed op de hoogte gehouden. De kosten van vergunning vielen tegen, maar daar kan eijgelaar niets aan doen. Wel beter er op wijzen dat dit een behoorlijk bedrag kan zijn!

Vriezeveen,30 oktober 2023
10
starstarstarstarstar

Het bedrijf geeft duidelijke informatie en via het klantportaal word je goed op de hoogte gehouden.

Prettige samenwerking

Zwolle,24 oktober 2023
10
starstarstarstarstar

Fijne ervaring met betrokken medewerkers

Ik ben enorm dankbaar voor alle hulp en betrokkenheid van Harrie, team Kampen en alle betrokkenen medewerkers, voor het mogelijk maken en verzorgen van een prachtig mooi gedenk monument. van mij krijgen jullie een dikke 10+! Goede en heldere communicatie. Alle afspraken en voortgang is overzichtelijk in een klant portaal. Super handig. Dank jullie wel!

Dronten,19 oktober 2023
10
starstarstarstarstar

Zeer prettig

Peter van den Bogaard heeft geluisterd naar ons en is daar zeer creatief mee omgegaan en een mooi ontwerp gemaakt voor ons . Ook met alle vragen en ideeën die we hadden heeft Peter ons zeer prettig geholpen en ook steeds meerdere optie gegeven wat mogelijk was. Ook word er alle tijd voor je genomen, ook als je na het ontwerp nog vragen had neemt Peter alle tijd voor je. We zijn Peter zeer Dankbaar voor zijn inzet.

Hattem,16 oktober 2023
10
starstarstarstarstar

Wij vonden het een fijne ervaring waar mee gedacht werd

Heel fijn. Er werd echt de tijd genomen om wat uit te kiezen, totaal geen druk, zeer leuke aardige mensen die echt de tijd voor je nemen!

Kampen,11 oktober 2023
8
starstarstarstar

heel goede contakten en alles goed verzogd

goed

nunspeet,10 oktober 2023
10
starstarstarstarstar

Nette en zorgzame service!

Op korte termijn kon ik terecht bij Linda om mijn wensen kenbaar te maken. Tijdens ons gesprek kon ik ook meteen overgaan tot het opdracht geven voor de maakt van een gedenksteen welke binnen reële periode netjes is geplaatst. Bedankt voor de gepaste en zorgzame wijze waarop u mij en mijn familie geholpen heeft!

Apeldoorn,10 oktober 2023
10
starstarstarstarstar

Oprecht, meedenkend, duidelijk, volledig, hartverwarmend.

Fijn hoe wij werden geholpen, hoe er naar ons geluisterd werd en meegedacht in onze wensen. Het was prettig te ervaren dat we op de hoogte werden gehouden, de gedeelde informatie was volledig, duidelijk en eerlijk. Het resultaat is hartverwarmend, en daar zijn we erg dankbaar voor. Precies zoals wij het voor ogen hadden.

Enter, 3 oktober 2023
10
starstarstarstarstar

top in een woord

heel keurig de fam op de hoogte houden via de mail tijdens de werkzaamheden!

urk,13 september 2023
10
starstarstarstarstar

Goede service en mooi resultaat

Alleen digitale correspondentie, in dit geval fijn.

Kampen,24 augustus 2023
10
starstarstarstarstar

zeer tevreden

goed, deskundig en vriendelijk geholpen

Oosterwolde gld,19 augustus 2023
10
starstarstarstarstar

Geweldig mooie gedenksteen vervaardigd!

De gedenksteen is perfect en helemaal naar onze wens geworden. De naam en tekst van onze overleden moeder sluit perfect aan op de naam en tekst van onze vijf jaar eerder overleden vader.

Vollenhove,18 augustus 2023
10
starstarstarstarstar

We zijn keurig geholpen

Heel fijn Goed bereikbaar , mooie gesprekken en goed geholpen

Hasselt, 8 augustus 2023
8
starstarstarstar

Prima

Prettige gesprekken met Peter

5 augustus 2023
10
starstarstarstarstar

Perfect afgewerkt!

Alle afspraken na een prettig overleg nagekomen. Het gedenkteken was als nieuw. Mooie kleuren en prachtige letters.

Urk, 5 augustus 2023
10
starstarstarstarstar

Klant vriendelijk

Goede informatie en meedenken

31 juli 2023