close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Referenties van door ons geplaatste grafmonumenten

Wat zeggen onze klanten uit het gehele land over het ontwerpen en realiseren van een persoonlijk grafmonument door Eijgelaar Natuursteen.

10
starstarstarstarstar

Alles is helemal naar wens verlopen

Prima! We werden via portaal goed op de hoogte gehouden!

Lelystad, 5 juli 2024
10
starstarstarstarstar

Heel fijn

Alles werd goed uitgelegd er werd de tijd voor ons genomen wat heel fijn is

Urk,28 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Goede service, fijne ervaring. Bijzonder

Erg fijn, we zijn in een intense periode zo fijn geholpen. Dankbaar voor een mooie plek waar we naar toe kunnen om onze man, vader en opa kunne bezoeken. Dank jullie wel.

IJsselmuiden,23 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Respectvol, meedenken in wat mogelijk is. Duidelijk in de stappen die worden genomen.

Bij de veranderingen van het ontwerp, was er een goede communicatie over wat er aangepast moest worden met daarbij een duidelijke tekening. Wij hebben de communicatie van begin tot eind als prettig ervaren. Met vriendelijke groet Alice Schoonhoven

Hattem,19 juni 2024
10
starstarstarstarstar

De steen is prachtig geworden en het proces was van begin tot eind top

We werden goed geadviseerd en werd goed meegedacht, en de steen en de inscriptie zijn heel mooi geworden. Nog mooier dan we hadden gedacht

Apeldoorn,19 juni 2024
8
starstarstarstar

Schitterende grafsteen

Het moment dat de grafsteen is geplaatst is prima verlopen en we zijn erg blij met het resultaat. Het eerste gesprek waarin we onze wensen hebben aangegeven is prima verlopen en we zijn goed geïnformeerd. Omdat we zelf een eigen ontwerp hadden gemaakt verliep het gesprek erg vlot en is goed uitgelegd hoe het proces zou gaan verlopen. In eerste instantie was de verwachting dat deze in maart 2024 geplaatst zou worden echter na zelf contact te hebben gelegd bleek de levertijd langer te zijn dan gepland omdat een roestvrijstalen band om de grafsteen nog niet binnen was. Bij de eerste afgesproken datum waarop geplaatst zou worden werden we 2 uur van te voren afgebeld, dit omdat de hechting van de roestvrijstalen band niet goed zou zijn en een nieuwe datum moest worden gepland. Dit was een domper voor mijn moeder omdat zij enorm had toegeleefd naar het moment dat de grafsteen geplaatst zou worden. Omdat ook de firma Eijgelaar dit hele vervelende situatie vond, heeft mijn moeder een mooie bos bloemen gekregen en dit werd gewaardeerd door mijn moeder. Gelukkig bij de tweede afgesproken datum ging alles volgens plan en is de grafsteen geplaatst en is het resultaat helemaal naar wens.

Genemuiden, 1 juni 2024
10
starstarstarstarstar

een positieve samenwerking waarin openheid en duidelijkheid centraal stond.

Duidelijk uitleg geven over het proces, meelevend, meedenkend in oplossingen, regelmatig laten weten hoever het proces van het maken van de grafsteen was. Goed te bereiken via de mail of telefoon. Dit gaf ons als familie een rustig en goed gevoel dat alles zo geregeld werd zoals we besproken hadden en ook rust als afronding en onderdeel van ons rouwproces.

30 mei 2024
8
starstarstarstar

Goede uitleg, en service

Het was duidelijk uitgelegd aan ons, we werden goed betrokken bij het geheel.

20 mei 2024
10
starstarstarstarstar

helemaal samen

Er wordt echt geluisterd en meegedacht en creatief ingespeeld indien nodig. Ben heel blij met alle raadgevingen, het graf/gedenkteken is volmaakt!

Bilthoven,16 mei 2024
10
starstarstarstarstar

Mooie gedenksteen afgeleverd

Wij hebben een goede samenwerking gehad met Ben. Hebben gelukkig nog met mijn vader de steen kunnen uitzoeken niet wetende dat hij 10 weken na onze moeder ook is overleden. De samenwerking was goed en duidelijk. Het eindresultaat is heel mooi geworden. Hartelijk bedankt.

15 mei 2024
10
starstarstarstarstar

Heel kundig en respectvol geholpen

Heel netjes . Het deed ons als familie heel goed. Netjes en respectvol. En heel goed advies

Urk, 3 mei 2024
10
starstarstarstarstar

Alles netjes geregeld

Wij zijn door Peter goed Begeleid met onze keuze

Elburg , 1 mei 2024
10
starstarstarstarstar

Duidelijke en respectvolle communicatie.

Als ontzettend fijn, ondanks het verdrietige onderwerp. We werden goed op de hoogte gehouden gedurende het proces.

Ijsselmuiden., 8 april 2024
10
starstarstarstarstar

Uit stekend

De mevrouw was zeer vriendelijk goed gesprek. En heeft ervaring op dit vakgebied .de aflevering van de graf steen zeer netjes.

8 april 2024
10
starstarstarstarstar

Goed geïnformeerd en mooi resultaat

Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Goed geïnformeerd over de voortgang en het resultaat wat zeer naar tevredenheid is uitgevoerd.

Amstelveen,14 maart 2024
10
starstarstarstarstar

Ik ben zeer tevreden.

Alles is goed gegaan en prettig verlopen.

Zwartebroek ,13 maart 2024
8
starstarstarstar

Zeer prettig geholpen.

We werden goed geholpen met het uitzoeken van de gedenksteen. Het graf ziet er netjes uit en het was mooi op tijd, want op 29 februari zou mijn man 88 jaar zijn geworden, en dat wilden we een beetje vieren. Het ziet er erg mooi uit.

6 maart 2024
10
starstarstarstarstar

Heel fijn, er werd echt met ons mee gedacht en we kregen veel tijd om te zorgen dat het monument echt bij ons en ons kindje past

Goede samenwerking. Om tot een ontwerp tw komen en daarna goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zeer tevreden.

Voorthuizen, 5 maart 2024
10
starstarstarstarstar

Alles is netjes geregeld

Respect volle uitleg in deze toch voor familie een moeilijke periode

Urk, 2 maart 2024
10
starstarstarstarstar

Prima, fijn geholpen, alles is oline goed te volgen

Super

Urk,26 februari 2024
10
starstarstarstarstar

Goede communicatie, prijs en service.

Bij het uitzoeken van het gedenkteken hebben wij goede voorlichting gekregen, de communicatie was prima en het gedenkteken ziet er keurig uit.

Kampen,20 februari 2024
8
starstarstarstar

Mooi resultaat

Prima. ,wel een beetje lang geduurd , maar resultaat is oké

Zoeterwoude, 9 februari 2024
8
starstarstarstar

Mooi product, goede service, wel lang wachten

Mooi product, wel lang wachten.

Lunteren, 9 februari 2024
8
starstarstarstar

Goed advies

Goed en persoonlijk Advies en de tijd voor Je nemen

Elburg , 5 januari 2024
10
starstarstarstarstar

Ontzettend fijne communicatie. alle rust en tijd. Flexibel mee denken.

Er was ontzettend fijne communicatie, we werden overal van op de hoogte gehouden. Het begon al met het samen stellen van het monumentje, waar alle tijd werd genomen en ruimte was voor vragen en wensen. Niets was te gek met passend advies en als resultaat dat het nóg mooier is geworden dan we hadden bedacht en gevisualiseerd voor ons dochtertje.

Harderwijk, 6 december 2023
10
starstarstarstarstar

Eijgelaar communiceert doeltreffend en snel en ze komt haar afspraken na.

Prettige en snelle communicatie. In onze/mijn situatie passend en prima, maar ik kan me wel voorstellen dat door de volledige wijze van digitaal communiceren, dit voor sommige nabestaande wat onpersoonlijk is. Zelf vond ik het prima; makkelijk, prettig, klantvriendelijk, afspraken nakomen. Prima.

Nunspeet, 3 november 2023
8
starstarstarstar

Goede service

Hoewel het meer dan een maand langer duurde voor plaatsing werden we goed op de hoogte gehouden. De kosten van vergunning vielen tegen, maar daar kan eijgelaar niets aan doen. Wel beter er op wijzen dat dit een behoorlijk bedrag kan zijn!

Vriezeveen,30 oktober 2023
10
starstarstarstarstar

Het bedrijf geeft duidelijke informatie en via het klantportaal word je goed op de hoogte gehouden.

Prettige samenwerking

Zwolle,24 oktober 2023
10
starstarstarstarstar

Fijne ervaring met betrokken medewerkers

Ik ben enorm dankbaar voor alle hulp en betrokkenheid van Harrie, team Kampen en alle betrokkenen medewerkers, voor het mogelijk maken en verzorgen van een prachtig mooi gedenk monument. van mij krijgen jullie een dikke 10+! Goede en heldere communicatie. Alle afspraken en voortgang is overzichtelijk in een klant portaal. Super handig. Dank jullie wel!

Dronten,19 oktober 2023
10
starstarstarstarstar

Zeer prettig

Peter van den Bogaard heeft geluisterd naar ons en is daar zeer creatief mee omgegaan en een mooi ontwerp gemaakt voor ons . Ook met alle vragen en ideeën die we hadden heeft Peter ons zeer prettig geholpen en ook steeds meerdere optie gegeven wat mogelijk was. Ook word er alle tijd voor je genomen, ook als je na het ontwerp nog vragen had neemt Peter alle tijd voor je. We zijn Peter zeer Dankbaar voor zijn inzet.

Hattem,16 oktober 2023