close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Waarom kiezen voor een grafsteen van Eijgelaar Gedenken?

De redenen om voor Eijgelaar Gedenken te kiezen zijn dat wij een uitgebreide keuze en diverse mogelijkheden bieden om voor u een persoonlijk grafmonument te realiseren. Dit doen wij door:

Gepast te werk te gaan

Wij gaan gepast te werk. Wij vragen u bijvoorbeeld niet om direct te tekenen voor een opdracht of om direct een beslissing te maken als u dat niet prettig vindt. Het gaat om een ingrijpende beslissing wat u een goed gevoel en rust moet geven. Onze adviseurs beseffen dit terdege en gaan met gepaste wijze met uw emoties om. Dit betekent dat wij u kosteloos adviseren over de mogelijkheden en u beslist zelf wanneer u tot opdracht overgaat.

Uitgebreide keuze en mogelijkheden te bieden

Wij bieden u een uitgebreide keuze aan grafstenen. In onze inspiratietuinen, verspreid door heel Nederland, kunt u in alle rust zoeken naar een passend gedenkteken. Honderden voorbeelden van grafmonumenten in verschillende stijlen en vormen staan opgesteld in onze inspiratietuinen. U ziet in onze inspiratietuinen voorbeelden van grafmonumenten van of in combinatie met natuursteen, RVS, brons, aluminium, versteend hout, teakhout of glas. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan grafaccessoires zoals vazen, graflantaarns en boekjes. In onze inspiratietuinen kunt u ongestoord rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen. Bekijk de vestiging bij u in de buurt.

Kosteloos en vrijblijvend uitgebreid documentatiemateriaal te bieden

U kunt divers documentatiemateriaal kosteloos en vrijblijvend aanvragen zodat u thuis op uw gemak de mogelijkheden met familie kunt bespreken.

U persoonlijke aandacht te geven voor een persoonlijk grafmonument voor uw dierbare

Wij bieden u veel mogelijkheden om een persoonlijk monument te realiseren waarbij onze adviseurs adviserend meedenken. Enkele voorbeelden hiervan zijn een realistische gravure aan de hand van een foto, een naam of tekst in eigen handschrift, een figuur ingelegd met glas in natuursteen, een porseleinen foto of een grafornament uitgehakt in natuursteen. Een grafsteen ontwerp volgens eigen idee is ook mogelijk.

Kosteloze en vrijblijvende offerte met tekening voor u op te stellen

U kunt bij ons een kosteloze en vrijblijvende offerte met tekening aanvragen door ons te bezoeken en uw wensen in een gesprek voor te leggen, ons bij u thuis uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek of uw wensen telefonisch of per mail aan ons voor te leggen.

Duidelijkheid te geven over de prijs

Eijgelaar Gedenken biedt 25 jaar garantie op grafmonumenten van graniet of kwartsiet en 10 jaar op grafmonumenten van marmer, hardsteen, glas, brons, aluminium, of RVS. Ook geven wij 5 jaar garantie op verzakking van het grafmonument. Op teakhout geven we maar liefst een garantie van 30 jaar op houtrot. Mocht het grafmonument binnen 5 jaar verzakken zetten wij het grafmonument kosteloos weer recht.

Het eindresultaat grafmonument van tevoren bekijken

Eijgelaar Gedenken biedt u de mogelijkheid om eerst het eindresultaat in de werkplaats te bekijken zodat de positie van eventuele accessoires naar eigen wens bepaald kan worden en u ervan verzekerd bent dat het geheel naar wens is als het grafmonument op de begraafplaats geplaatst wordt.

De nazorg die wij bieden

Als nazorg bieden wij een schriftelijk advies inzake het onderhoud van het grafmonument, de mogelijkheid een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten en de mogelijkheid om een verzekering tegen stormschade en vandalisme af te sluiten. Ook nadat een grafmonument geplaatst is kunt u met uw vragen of opmerkingen bij ons terecht.

Keurmerk Natuursteen en Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven

Eijgelaar Gedenken heeft als één van de eerste natuursteenbedrijven in Nederland het Keurmerk Natuursteen behaald en is aangesloten bij de branchevereniging Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven. Dit betekent dat wij garant staan voor kennis, kunde en kwaliteit.

Eijgelaar Gedenken plaatst grafstenen o.a. in:
Kampen, Zwolle, Deventer, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Ede, Harderwijk, Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Aalsmeer, Amsterdam, Rotterdam, Helmond, Eindhoven, Almelo en de rest van Nederland.