close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Plaatsing grafmonument – hoe wordt een grafsteen geplaatst?

De grafstenen en grafmonumenten die wij plaatsen worden altijd op een gewapende betonfundering geplaatst met, indien gewenst, stiepen om zo de stevigheid van het grafmonument te garanderen. Het plaatsen van het grafmonument gebeurt altijd door onze eigen stelploeg en soms op verzoek in het bijzijn van de naaste familie of vrienden. Wanneer het grafmonument geplaatst is, wordt de familie bericht door middel van een telefoontje en bij geen gehoor door middel van een brief. Het is echter ook mogelijk om eerst het te plaatsen grafmonument in onze werkplaats te bekijken om bijvoorbeeld de positie van grafaccessoires te bepalen. U bent er dan van verzekerd dat het geheel naar wens is als het grafmonument op de begraafplaats staat.


Hier ziet u een voorbeeld van een zojuist geplaatst grafmonument (de tekst is weggehaald). De tuinaarde en het grind zijn netjes verzorgd, evenals de aarde om het grafmonument. Vanzelfsprekend wordt het grafmonument zelf ook zorgvuldig nagelopen en zo mooi mogelijk achtergelaten.

Eijgelaar Natuursteen plaatst grafstenen o.a. in:


Kampen, Zwolle, Deventer, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Ede, Harderwijk, Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Rotterdam, Helmond, Eindhoven, Almelo en de rest van Nederland.
Een net en verzorgd grafmonument