close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Eijgelaar Gedenken Apeldoorn

Adres & contactgegevens

Vlijtseweg 236
7317AN Apeldoorn

phone055 30 30 970

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Gepast advies over grafmonumenten

In Apeldoorn kun u zich in alle rust oriënteren op grafmonumenten en grafstenen. Er wordt een diversiteit aan grafmonumenten getoond: van exclusieve tot goedkope grafmonumenten en van gepolijste grafstenen tot ruwe grafstenen. Naast natuursteen zijn er ook andere (combinaties van) duurzame materialen te zien, zoals RVS, brons, versteend hout, transparant en gekleurd glas.

Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseur Gerrit Brouwer heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument.

Google beoordelingen van Eijgelaar Gedenken Apeldoorn

Hoe kan ik u helpen?

"U heeft waarschijnlijk geen idee waar u moet beginnen dus bij het uitzoeken van een passend grafmonument zijn er vaak veel vragen. Daarom beantwoord ik deze vragen graag om u vrijblijvend op weg te helpen. Maar ook met andere vragen over onderhoud van een grafsteen of de prijs van een gedenkteken dat u op deze website heeft gezien help ik u graag."

Gerrit Brouwer
Adviseur gedenktekens

Foto's showroom Eijgelaar Gedenken Apeldoorn

Hieronder ziet u enkele foto's van de showroom met grafstenen en grafmonumenten in Apeldoorn.

Eijgelaar Apeldoorn plaatst grafmonumenten in een grote regio

Wij plaatsen grafmonumenten in o.a. Apeldoorn, Arnhem, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Olst-Wijhe, Voorst en Zutphen. Staat uw plaats er niet tussen? Bekijk in welke gemeentes wij monumenten plaatsen.

Terug naar vestigingen