close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten voor specifieke graven

Grafmonumenten voor specifieke stijlen

Natuurlijke grafmonumenten en zwerfkeien

Natuursteen grafmonument

Houten grafmonumenten

Glazen grafmonumenten

RVS grafmonumenten

Cortenstaal grafmonumenten

Bekijk budget grafmonumenenten

Kindermonumenten

Wat is er mogelijk rondom grafaccessoires?

Het personaliseren van een gedenkteken is een van de belangrijkste punten bij het uitzoeken van een grafmonument. Het is van groot belang dat de grafaccessoire goed gecombineerd wordt met het grafmonument. Voor elk gedenkteken hebben wij een passend grafaccessoire die extra sfeer toevoegt. Onze online collectie bestaat uit graflantaarns, beelden, grafvazen, grafkaarsen, kruizen en tekstplaatjes.

Om uw grafmonument persoonlijk te maken kunt u kiezen voor een passend grafaccessoire, maar wat zijn de mogelijkheden?

Grafaccessoires online bestellen

Wat kost een grafmonument?

Bij het uitzoeken van een grafmonument zijn er veel mogelijkheden rondom de grafsteen, grafzerk & grafaccessoires. Dit zijn de hoofdfactoren die de prijs van een grafmonument het meest beïnvloeden. Een grafmonument met een unieke grafsteen, origineel grafzerk ontwerp en belettering naar keuze kost gemiddeld € 2200,-

Voor elk grafmonument hanteren wij een heldere en transparante prijs, maar waaruit is de prijs opgebouwd?

Meer informatie kosten

Wat zijn de mogelijkheden bij het beletteren van een grafmonument?

Een van de belangrijkste punten die een grafmonument volledig maakt is de belettering. Afhankelijk van het soort gedenkteken en materiaal zijn er diverse manieren om een monument te beletteren.

Er zijn verschillende belettering mogelijkheden, maar welke technieken kunnen wij verzorgen voor uw gedenkteken?

Meer informatie belettering

Stel uw vraag

“U heeft waarschijnlijk geen idee waar u moet beginnen. Bij het uitzoeken van een passend grafmonument zijn er vaak veel vragen. Ik beantwoord deze vragen graag om u vrijblijvend op weg te helpen. Ook met andere vragen over onderhoud van een grafsteen of de prijs van iets dat u op deze website heeft gezien help ik u graag.”

Hoe kan ik een grafmonument onderhouden?

Een grafsteen onderhouden kunt u zelf doen of een specialist inschakelen. Bij het schoonmaken van een grafsteen is het belangrijk om de juiste middelen te gebruiken dit is afhankelijk van het materiaal. Hierover hebben wij een uitgebreide beschrijving geschreven over het schoonmaken van een grafsteen. Na tientallen jaren kan het zo zijn dat de grafsteen en letters vervaagd zijn op uw grafsteen, hiervoor kunnen wij uw grafsteen restaureren en letters bijwerken.

Welke opties zijn er om een grafmonument te onderhouden?

Meer informatie onderhoud

Levertijd grafstenen

Een grafsteen dat uit een van onze showtuinen in Kampen (vlakbij Zwolle), Barneveld, Apeldoorn, Amstelveen, Helmond of Rotterdam uitgezocht wordt, kan met circa 8 weken geplaatst worden.

In onze showtuinen staan honderden grafstenen opgesteld, zodat de kans aanwezig is dat u een passend grafmonument ziet dat aan uw wensen voldoet. Dit betekent dat het grafmonument relatief snel geplaatst kan worden.

De levertijd van een grafmonument wat wij niet op voorraad hebben is 12 tot 16 weken. Meer informatie over de levertijd.

Referenties geplaatste grafmonumenten

Eijgelaar Natuursteen plaatst grafmonumenten op verschillende begraafplaatsen in heel Nederland. U kunt per begraafplaats voorbeelden zien van geplaatste grafstenen. Zoals u kunt zien, is bij Eijgelaar Natuursteen alles mogelijk: van een grafsteen van natuursteen tot een grafmonument van glas. De combinatie van een eigen steenhouwerij met glasatelier bestaande uit bekwame vakmensen en ervaren adviseurs, zorgen ervoor dat de nodige zorg en aandacht wordt besteed aan uw grafmonument.

Grafmonumenten in het echt bekijken?

Als u meer wilt weten over hoe het uitzoeken van een grafmonument in zijn werk gaat, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken in Kampen (vlakbij Zwolle), Barneveld, Apeldoorn, Amersfoort, Amstelveen, Culemborg, Drachten, Elst, Emmen, Groningen, Meppel, Rotterdam, Sneek of Tilburg om alle mogelijkheden ten aanzien van grafmonumenten in het echt te bekijken.