close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen algemeen graf en grafsteen urnengraf

Een grafsteen voor een algemeen graf of urnengraf grafmonumenten hebben meestal een afmeting van 50×50 cm. of 100×100 cm. Wij passen de grafsteen aan naar de toegestane afmeting van het urnengraf of algemeen graf van de begraafplaats. Eijgelaar is zeer creatief in het meedenken hoe een grafsteen voor een urnengraf of algemeen graf toch een persoonlijke uitstraling kan krijgen.

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring

Urnkelder onder een urn grafsteen

Een urnengraf kan voorzien van een urnkelder waarin de asbus geplaatst kan worden. Meer informatie hierover kunt u hieronder downloaden.

Lees meer

Plaatsing urn grafsteen tegelijkertijd met bijzetting

Het is mogelijk om de bijzetting van de urn in het graf tegelijkertijd plaats te laten vinden met het plaatsen van het grafmonument. Zo kan in een keer het urnengraf netjes in orde worden gemaakt.

algemeen graf
urngraf
urngraven
urnengraf zuilen model

Grafstenen in het echt bekijken?

Wilt u meer weten over het uitzoeken van een grafsteen, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken. Bij een bezoek heeft u de mogelijkheid om alle grafstenen in het echt te bekijken.