close
9.0 van 10
 uit 288 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862

Gedenkstenen

Gedenkstenen worden geplaatst op een urngraf, een algemeen graf of als toevoeging op een bestaande grafsteen. Hoewel een gedenksteen verreweg nog het meeste van graniet of ander natuursteen wordt gemaakt, nemen andere materialen in vraag toe. Bij Eijgelaar kunt een gedenksteen kopen gemaakt van allerlei (combinaties) van materialen: natuursteen, glas, RVS, brons, aluminium en hout. Wij zijn sterk in persoonlijke ontwerpen van gedenkstenen.

Bekijk hieronder ons aanbod van kleine gedenkstenen geschikt voor een urnengraf of algemeen graf. Wij bieden diverse gedenksteen vormen aan, zoals een gedenksteen hart en van diverse materialen, zoal een glazen gedenksteen.

Zoekt u gedenkstenen met complete grafbedekking? Bekijk dan onze grafmonumenten

Eigen ontwerp gedenksteen laten maken volgens uw wensen

Als u zelf al helemaal bedacht heeft hoe de gedenksteen eruit zou moeten komen te zien, dan kunnen wij de realisatie van uw eigen gedenksteen ontwerp verzorgen. Uiteraard denken wij met u mee als er nog andere mogelijkheden zijn zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. U kunt ook direct veel voorkomende gedenkstenen online bestellen in onze webshop

Wanneer u nog geen idee heeft maar wel graag een uniek, persoonlijk ontwerp zou willen, dan is dit ook mogelijk. Wij begeleiden u tijdens dit hele traject. Na een gesprek kunnen wij vrijblijvend een ontwerp van de gedenksteen uitwerken en deze samen met een offerte naar u toezenden. U kunt dit thuis rustig bekijken en overleggen. In een eventueel vervolggesprek kan er meer ingegaan worden op de details om zo uiteindelijk tot een ontwerp van een gedenksteen te komen waarin uw persoonlijke wensen en ideeën verwerkt zijn.

Voorbeelden van online gedenkstenen

Omdat wij over een eigen steenhouwerij en glasatelier beschikken, kunnen wij de meest uiteenlopende gedenksteen combinaties maken tegen scherpe gedenksteen prijzen. Tevens kunt u diverse gedenkstenen direct online bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over een gedenksteen kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bij aankoop van de gedenksteen ontvangt u uitgebreide informatie hoe u de gedenksteen moet plaatsen. Wilt u dat wij de gedenksteen voor u plaatsen, dan bedragen de plaatsingskosten € 250,00.