Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

U bent hier:

Keurmerk natuursteen, abn garantieWerkwijze Eijgelaar Natuursteen - betrouwbaar en gepast advies

Eijgelaar Natuursteen werkt en maakt grafmonumenten volgens de richtlijnen van de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven. Daarnaast heeft Eijgelaar als een van de eerste steenhouwerijen in Nederland het Keurmerk Natuursteen behaald. Ook worden wij beoordeeld door onze klanten middels het reviewsysteem van KiyOh (in gebruik door meer dan 6.000 websites).


Onze werkwijze leest u ook terug in onze klantbeoordelingen: een grafmonument naar wens volgens een gepaste werkijze


 

Een weloverwogen beslissing kunnen nemen

Dit betekent dat u er op kunt vertrouwen dat het advies bij het samenstellen van het grafmonument, de vervaardiging en plaatsing van het grafmonument op een betrouwbare wijze verlopen. Dit heeft ook betrekking op onze wijze van handelen. Wij vragen u bijvoorbeeld niet om direct te tekenen voor een opdracht. Dit vinden wij niet gepast. Het uitzoeken van een grafmonument kan emotioneel zijn en daarom moet u een weloverwogen beslissing kunnen maken. 


 

Wat er allemaal bij komt kijken

U vindt via onderstaande links uitgebreide informatie over hoe wij te werk gaan en welke zaken een rol spelen bij het uitzoeken van een grafmonument.

 

 

Bekijk ook de mogelijkheden om een grafmonument persoonlijk te maken

Eijgelaar balk

 

Waarom Eijgelaar Natuursteen?

Eijgelaar Natuursteen bestaat al meer dan 150 jaar. Dat is niet voor niets. Wij proberen op een zo goed mogelijke wijze grafmonumenten te maken en te plaatsen. Hier proberen wij continue over na te denken. Meer informatie hoe wij ons willen onderscheiden.

 

 Bij Eijgelaar Natuursteen bestaat de mogelijkheid om het eindresultaat van te voren bekijken in de werkplaats

 

Eijgelaar balk

 

Natuursteen garantie volgens de Algemene Bond van Natuursteenbedrijven

Eijgelaar realiseert zich dat nabestaanden een goede kwaliteit van het grafmonument en de dienstverlening verlangt. Hiervoor zijn tweezijdige Algemene Voorwaarden opgesteld tussen de ABN (lidbedrijven) en de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Consumenten die zaken doen met de leden van de ABN, weten zich verzekerd van eerlijke en duidelijke algemene voorwaarden. Hiermee onderstrepen wij dat wij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Eijgelaar balk

 

Meer informatie 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ook een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken in Kampen, BarneveldApeldoornAmstelveenHelmond of Rotterdam. Tevens is het mogelijk om ons in België te bezoeken, in Lovendegem of Zomergem.

 


Eijgelaar balk

 

Wij plaatsen grafmonument in Nederland en België

Eijgelaar Natuursteen bestaat al meer dan 150 jaar. Dat is niet voor niets. Wij proberen op een zo goed mogelijke wijze grafmonumenten te maken en te plaatsen. Hier proberen wij continue over na te denken. Wij plaatsen grafmonumenten o.a. in:

 

KampenZwolleDeventerAlmereLelystadApeldoornArnhemBarneveldEdeHarderwijkNijkerkAmersfoort, Utrecht, AalsmeerAmstelveenAmsterdam, Rotterdam, Helmond, EindhovenAlmelo en de rest van Nederland.

Ook plaatsen wij grafzerken in Antwerpen, Brussel, Gent en de rest van Oost-Vlaanderen en België.

 

| Bekijk diverse voorbeelden van grafstenen |

Eijgelaar Natuursteen

Klantbeoordelingen

Tijdelijke aanbieding

Grafsteen aanbieding, goedkope grafsteen

Compleet grafmonument voor slechts € 1.845,00

Meer informatie

Waarom Eijgelaar

 • Wij denken mee met u mee
 • Kosteloos ontwerp
 • Eigen steenhouwerij met vakmensen
 • Eigen glasatelier met kunstenaars
 • 150 jaar ervaring
 • Eindresultaat van te voren bekijken
 • Keurmerk & ABN garantie

 

Laatste blogpost

 • Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden. Regelmatig horen wij dan ook verbazende opmerkingen als ‘nooit geweten dat er zoveel mogelijk is’ en ‘dat je bij zoveel stil moet staan’.

  Zo is het allereerst belangrijk om te weten wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regelgeving wat betreft toegestane materialen en maatvoeringen; niet alles mag overal. Binnen die toegestane kaders kan vervolgens een persoonlijk grafmonument worden samengesteld dat bij de overledene past.

  Dit kan door het toevoegen van een persoonlijke tekst, het gebruiken van een passend lettertype of door het aanbrengen van een afbeelding of (portret)foto.
  ...

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op