close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward

Eijgelaar Gedenken Barneveld

Adres & contactgegevens

Torenplein 37
3772 CX Barneveld

phone0342 401 315

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdag09:30 tot 17:00
Vrijdag09:30 tot 17:00
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Gepast advies over grafmonumenten

In de showtuin en showroom in Barneveld kunt u ongeveer 150 grafmonumenten bekijken. Mocht u een grafmonument zien dat u aanspreekt, dan kunt u ook daadwerkelijk dit grafmonument laten plaatsen. De tentoongestelde grafmonumenten variëren van staande grafstenen tot complete grafstenen met omranding en dekplaat.

Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseur Gerrit Brouwer heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument.

Google beoordelingen van Eijgelaar Gedenken Barneveld

Hoe kan ik u helpen?

"U heeft waarschijnlijk geen idee waar u moet beginnen dus bij het uitzoeken van een passend grafmonument zijn er vaak veel vragen. Daarom beantwoord ik deze vragen graag om u vrijblijvend op weg te helpen. Maar ook met andere vragen over onderhoud van een grafsteen of de prijs van een gedenkteken dat u op deze website heeft gezien help ik u graag."

Gerrit Brouwer
Adviseur gedenktekens

Eijgelaar Gedenken Apeldoorn plaatst grafmonumenten in een grote regio

Wij plaatsen grafmonumenten in o.a. Amersfoort, Barneveld, Ede, Ermelo, Nijkerk, Putten, Scherpenzeel. Staat uw plaats er niet tussen? Bekijk in welke gemeentes wij monumenten plaatsen.

Terug naar vestigingen