close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Inspiratietuin grafstenenKom orienteren in onze inspiratietuin

In onze inspiratietuinen kunt u in alle rust zoeken naar een passend gedenkteken. Vele voorbeelden in verschillende stijlen en vormen staan opgesteld in onze inspiratietuinen. Ongestoord rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen


Niet alle inspiratiewinkels hebben een grote inspiratietuin. Toch zijn er dan voldoende mogelijkheden om te orienteren in onze winkel waar u ook binnen veel voorbeelden kunt zien. Wilt u weten welke orientatiemogelijkheden er zijn? Stel uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

038-3312175

Wat kunt u zien en verwachten? ruim 500+ voorbeelden van grafstenen

Rustig, ongestoord rondlopen en ideeën opdoen. Alle voorbeelden kunt u gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk gedenkteken.

Grafsteen voorbeelden

Bekijk ruim 500+ voorbeelden

Rustig, ongestoord rondlopen en ideeën opdoen. Alle voorbeelden kunt u gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk gedenkteken.

  • We passen elk voorbeeld naar uw wensen
  • U kunt foto’s of accessoires laten toevoegen
  • Wij maken een nieuw ontwerp op basis van wat u mooi vindt
Ruwe stenen en zwerfkeien

Ruwe keien en zwerfkeien

In onze inspiratietuin kunt u ruim honderd exemplaren bekijken. Iedere steen is uniek, heeft een eigen vorm en kleuren patroon.

  • U zoekt zelf een mooie steen of zwerfkei uit
  • U bekijkt zelf of samen met ons welke belettering of accessoires goed passen
  • Samen geven wij de grafsteen vorm

Waarom een bezoek aan de tuin?goed inzicht in kleuren en verhoudingen

“De grafmonumenten hebben wij bewust in de buitenlucht opgesteld, omdat dit het meest natuurgetrouwe beeld geeft. Bij daglicht ziet u de werkelijke kleuren en ziet u ook wat het effect is van het weer op de monumenten. Ook krijgt u goed inzicht in de mogelijkheden die er zijn. De voorbeelden zijn om u te inspireren, op basis van wat u mooi vindt ontwerpen we een nieuw en uniek monument. Het ontwerp maken we geheel vrijblijvend en gratis voor u.”