close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen kopen online – gemakkelijk en veilig een grafsteen bestellen

Een grafsteen kopen online is mogelijk bij Eijgelaar Natuursteen. U kunt op twee manieren een grafsteen bestellen: wij kunnen u bellen om alle details over de grafsteen door te nemen of het gehele contact kan via e-mail verlopen. Bekijk onze tijdelijke aanbieding grafsteen of ons online aanbod van grafmonumenten.

Wilt u ons liever bezoeken om een grafsteen te kopen?

In onze inspiratietuinen, verspreid door heel Nederland, kunt u in alle rust zoeken naar een passend gedenkteken. Honderden voorbeelden van grafmonumenten in verschillende stijlen en vormen staan opgesteld in onze inspiratietuinen. U ziet in onze inspiratietuinen voorbeelden van grafmonumenten van of in combinatie met natuursteen, RVS, brons, aluminium, versteend hout, teakhout of glas. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan grafaccessoires zoals vazen, graflantaarns en boekjes. In onze inspiratietuinen kunt u ongestoord rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen. Bekijk de vestiging bij u in de buurt.

Stappen om een grafsteen online te bestellen

Wat wij graag willen weten is:

  • Voor welke begraafplaats is de grafsteen bestemd?
  • Wat zijn uw wensen t.a.v. de grafsteen? (Modelnummer, materiaal, eventuele andere details)
  • De gewenste tekst
  • Uw volledige naam, adres gegevens en telefoonnummer

Offerte met ontwerp grafmonument: weloverwogen een grafsteen kopen

N.a.v. bovenstaande gegevens kunnen wij een ontwerp van de gewenste grafsteen voor u maken samen met de gewenste tekst. Wij zorgen ervoor dat de grafsteen voldoet aan de regels van de betreffende begraafplaats (iedere begraafplaats heeft zijn eigen voorschriften). Dit ontwerp wordt samen met de offerte per post en/ of mail naar u toegestuurd. Wij kunnen ook samen met u een unieke grafsteen ontwerpen.

Kosten, levertijd en garantie op de grafsteen

In de offerte die wij u toesturen staan o.a. de kosten van de grafsteen, de kosten voor het aanvragen van de vergunning, de levertijd en de garantiebepalingen beschreven. Meer informatie over onze werkwijze. Indien er na aanleiding van de offerte of ontwerp aanpassingen gewenst zijn, werken wij deze eerst voor u uit zodat er een duidelijke overeenstemming over de te bestellen grafsteen is.

Grafsteen kopen na akkoord offerte

Mocht alles naar wens zijn, kunt u dit aan ons doorgeven waarna wij u de bevestiging sturen. Bij de bevestiging zit ook een factuur met verzoek tot aanbetaling van de helft van het totaalbedrag. De eindfactuur volgt na plaatsing van de grafsteen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen over online grafsteen bestellen of over een grafsteen kopen.