close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

RVS grafmonumenten van echt RVS 316

RVS grafmonumenten kunnen helemaal naar eigen wens worden aangepast. Ook kunnen wij een eigen ontwerp van een grafmonument van RVS voor u realiseren. Eijgelaar Natuursteen gebruikt alleen het beste soort RVS, RVS 316 voor grafmonumenten. Lees meer over RVS. RVS valt prima te combineren met natuursteen en glas. Eijgelaar heeft zowel een eigen steenhouwerij als glasatelier om de meeste bijzondere grafstenen met RVS te kunnen vervaardigen.

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring

Afspraak maken om een persoonlijk RVS grafmonument te laten vervaardigen

RVS bewerkingen voor een unieke grafsteen met RVS

RVS kan op diverse manieren bewerkt worden. Zo kunnen letters uitgespaard worden of een tekst gelaserd worden. Bekijk ook deze video.

RVS band grafmonument
Grafmonument met RVS
RVS grafsteen
Grafsteen RVS strip

Grafsteen met RVS band

Een van onze specialiteiten is het vervaardigen van een grafsteen met RVS band. Deze RVS band is voorzien van uitgespaarde tekst. De band van RVS kan onder andere gecombineerd worden met natuursteen, helder glas of ondoorzichtig glas.

Bekijk RVS grafmonumenten van in onze inspiratietuinen

Bekijk grafmonumenten van RVS in onze inspiratietuinen. U vindt onze inspiratietuinen verspreid door heel Nederland. Mocht u meer informatie willen, neemt u dan gerust met ons op over RVS grafmonumenten of grafstenen met RVS. U kunt ook vrijblijvend een afspraak om uw ideeën en wensen te bespreken.

Bekijk inspiratietuinen
RVS band grafmonument
grafmonument met RVS band
RVS kubus grafsteen
Grafsteen met RVS band

Grafstenen in het echt bekijken?

Wilt u meer weten over het uitzoeken van een grafsteen, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken. Bij een bezoek heeft u de mogelijkheid om alle grafstenen in het echt te bekijken.