close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Glazen grafmonumenten

Glazen grafmonumenten c.q. grafmonumenten zijn een specialisme van Eijgelaar Natuursteen. Onder de naam Art Emotions hebben wij ons eigen glasatelier waarmee wij geheel zelfstandig grafmonumenten van glas kunnen produceren. Dit heeft als grote voordeel dat u uw wensen één-op-één met onze kunstenares kunt bespreken zodat het grafmonument helemaal naar wens wordt zoals u het voor ogen heeft. Onze glazen grafmonumenten prijzen zijn dan ook zeer concurrerend.

Op onze website vindt u voorbeelden van glazen grafmonumenten of grafstenen met glas gecombineerd met andere materialen, zoals natuursteen, versteend hout en RVS. Omdat wij tevens over een eigen steenhouwerij beschikken, kunnen wij alle mogelijke combinaties van glas maken. Meer informatie over glas.

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring

Glas bewerkingen om een uniek grafmonument van glas te creëren

Wij beheersen diverse technieken om een glazen grafmonumenten zeer persoonlijke en unieke uitstraling mee te geven. Zo kan een afbeelding in verschillende dieptes in glas gezandstraald worden, een handafdruk in glas gesmolten worden of het glas geknabbeld worden om een ruwe uitstraling mee te geven.

Goede leesbaarheid tekst op een glazen grafsteen

Wij schilderen de tekst niet in op een glazen grafsteen maar emailleren deze, zodat deze onder alle weersomstandigheden goed te lezen is. Met emailleren betekent dat er kleurkorrels in het glas gebakken worden.

Lees meer
Glazen reiger grafmonument
Grafmonument glas
Grafmonument tiener glas
Kindergrafmonument met glas

Glazen grafmonumenten prijzen

De glazen grafmonumenten prijzen zijn geheel afhankelijk van de persoonlijke wensen en zullen per grafmonument verschillen. Omdat wij de productie van glas in eigen hand hebben kunnen wij onze glazen grafmonumenten niet alleen scherper aanbieden dan andere bedrijven, maar ook betere kwaliteit leveren.

Grafstenen in het echt bekijken?

Wilt u meer weten over het uitzoeken van een grafsteen, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken. Bij een bezoek heeft u de mogelijkheid om alle grafstenen in het echt te bekijken.