close
9.0 van 10
 uit 280 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Glazen grafmonumenten van glas met prijzen | eigen glasatelier

Glazen grafmonumenten c.q. grafmonumenten van glas zijn een specialisme van Eijgelaar Natuursteen. Onder de naam Art Emotions hebben wij ons eigen glasatelier waarmee wij geheel zelfstandig grafmonumenten van glas kunnen produceren. Dit heeft als grote voordeel dat u uw wensen één-op-één met onze kunstenares kunt bespreken zodat het grafmonument helemaal naar wens wordt zoals u het voor ogen heeft. Onze glazen grafmonumenten prijzen dan ook zeer concurrerend.

Op onze website vindt u voorbeelden van glazen grafmonumenten of grafstenen met glas gecombineerd met andere materialen, zoals natuursteen, versteend hout en RVS. Omdat wij tevens over een eigen steenhouwerij beschikken, kunnen wij alle mogelijke combinaties van glas maken. Meer informatie over glas.

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring

Bekijk onze nieuwe website speciaal voor glazen grafmonumenten

Voorbeelden van glazen grafmonumenten

Glas bewerkingen om een uniek grafmonument van glas te creëren

Wij beheersen diverse technieken om een glazen grafmonumenten zeer persoonlijke en unieke uitstraling mee te geven. Zo kan een afbeelding in verschillende dieptes in glas gezandstraald worden, een handafdruk in glas gesmolten worden of het glas geknabbeld worden om een ruwe uitstraling mee te geven.

Goede leesbaarheid tekst op een glazen grafsteen

Wij schilderen de tekst niet in op een glazen grafsteen maar emailleren deze, zodat deze onder alle weersomstandigheden goed te lezen is. Met emailleren betekent dat er kleurkorrels in het glas gebakken worden. Meer informatie over emailleren.

Glazen reiger grafmonument
Grafmonument glas
Grafmonument tiener glas
Kindergrafmonument met glas

Glazen grafmonumenten prijzen

De glazen grafmonumenten prijzen zijn geheel afhankelijk van de persoonlijke wensen en zullen per grafmonument verschillen. Omdat wij de productie van glas in eigen hand hebben kunnen wij onze glazen grafmonumenten niet alleen scherper aanbieden dan andere bedrijven, maar ook betere kwaliteit leveren.

Meer informatie over grafmonumenten

Als u meer wilt weten over hoe het uitzoeken van een grafmonument in zijn werk gaat, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken in Kampen (vlakbij Zwolle), Barneveld, Apeldoorn, Amersfoort, Amstelveen, Culemborg, Drachten, Elst, Emmen, Groningen, Meppel, Rotterdam, Sneek of Tilburg om alle mogelijkheden ten aanzien van grafmonumenten in het echt te bekijken.