close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Algemeen graf natuurlijk foto 1

Algemeen graf natuurlijk Zwerfkeien

Algemeen graf in de natuurlijke sfeer. De glazen vlinders zijn er in vele kleuren. In onze showtuin hebben wij tientallen geselecteerde keien liggen.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam da... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20992
Collectie
Boeken, harten en kussens, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Graftype
Algemeen
Kleur
Groen
Materiaal
Zwerfkeien
Natuursteen kleuren
Groen

Informatie over dit gedenkteken

Algemeen graf in de natuurlijke sfeer. De glazen vlinders zijn er in vele kleuren. In onze showtuin hebben wij tientallen geselecteerde keien liggen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen