close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward

Bijzonder gedenkteken met brons Brons, natuursteen

Gedenkteken met een bronzen boom en een verheven glasplaatje. Op de plek van de boom kunt u bijvoorbeeld ook een groot bronzen blad plaatsen. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen... lees meer >
Product
23078
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom
Blad, Boom
Collectie
Beelden en Symbolen, Exclusief, Modern
Kleur
Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuurlijk
Boom
Natuursteen kleuren
Grijs
Productgroep
Grafmonumenten
Subtype
Staande steen met vloer
Symboliek
Boom
Productomschrijving
Gedenkteken met een bronzen boom en een verheven glasplaatje. Op de plek van de boom kunt u bijvoorbeeld ook een groot bronzen blad plaatsen.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen