close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Bijzonder gedenkteken met brons Brons, natuursteen

Gedenkteken met een bronzen boom en een verheven glasplaatje. Op de plek van de boom kunt u bijvoorbeeld ook een groot bronzen blad plaatsen. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen... lees meer >
Product
23078
Bloem, plant of boom
Blad, Boom
Collectie
Beelden en Symbolen, Exclusief, Modern
Kleur
Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Gedenkteken met een bronzen boom en een verheven glasplaatje. Op de plek van de boom kunt u bijvoorbeeld ook een groot bronzen blad plaatsen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen