close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Bronzen beeldje op ruwe grafzerk Brons, ruwe steen

Deze grafzerk is compleet gemaakt van een ruw gehakte grafsteen. Omdat veel grafzerken om een meer traditionele manier worden gemaakt met rechte gezoete of gepolijste natuurstenen dekplaat, valt deze ruwe grafzerk des te meer op. De schoonheid zit in d... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35048
Collectie
Grafzerken, Kunstenaars, Ruwe steen
Graftype
Grafzerken
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Brons, Ruwe steen
Productsoort
Ruwe steen

Informatie over dit gedenkteken

Deze grafzerk is compleet gemaakt van een ruw gehakte grafsteen. Omdat veel grafzerken om een meer traditionele manier worden gemaakt met rechte gezoete of gepolijste natuurstenen dekplaat, valt deze ruwe grafzerk des te meer op. De schoonheid zit in de structuur en kleuren van de steen zelf, zodat er bijna niets aan toegevoegd hoeft te worden. Hier is alleen gekozen voor een bronzen beeldje en bronzen letters voor de naam. Subtiel maar heel krachtig.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Soortgelijke modellen