close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Compacte zeeblauwe gedenktegel met glas foto 1

Compacte zeeblauwe gedenktegel met glas Glas

Deze compacte gedenktegel is geschikt voor korte grafzerken en algemene graven waar gedenktegels met glas zijn toegestaan. De tegel is gemaakt van Azul Macauba natuursteen en heeft een zeer opvallende textuur en kleurenpalet dat lijkt op de zee. Omdat ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
33942
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Kleurrijk, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype
Algemeen
Kleur
Blauw
Liggende deel
Glas, Natuursteen
Materiaal
Glas
Natuursteen kleuren
Blauw

Informatie over dit gedenkteken

Deze compacte gedenktegel is geschikt voor korte grafzerken en algemene graven waar gedenktegels met glas zijn toegestaan. De tegel is gemaakt van Azul Macauba natuursteen en heeft een zeer opvallende textuur en kleurenpalet dat lijkt op de zee. Omdat de steen is gepolijst komen de diepe glas en de kleuren goed naar voren. De opschriften zijn op een helder blauwe glasplaat aangebracht en deze zullen altijd goed leesbaar blijven. Naast de teksten is er ook een decoratieve afbeelding met een symbolische betekenis op de glasplaat gemaakt. Ter verfraaiing is de schuine rechterzijde van de glasplaat gebrokkeld, wat zorgt voor een ruw accent in het ontwerp.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen