close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Cortenstaal grafmonument Cortenstaal, glas

Cortenstaal grafmonument met een silhouet. Achter het cortenstaal staat een glasplaat waardoor het silhouet beter zichtbaar wordt.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk i... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20189
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Cortenstaal, Glas
Productsoort
Silhouette
Staande deel
Glas en cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Cortenstaal grafmonument met een silhouet. Achter het cortenstaal staat een glasplaat waardoor het silhouet beter zichtbaar wordt.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen