close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel grafmonument Orion graniet 004 foto 1

Dubbel grafmonument Orion graniet 004 Natuursteen

Letterplaat met inlegstrook die doorloopt in de dekplaat. De dekplaat heeft een golvende voorzijde.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwe... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44324
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype
Familiegraf - met vloer
Materiaal
Natuursteen
Productsoort
Band, strook of strip
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Letterplaat met inlegstrook die doorloopt in de dekplaat. De dekplaat heeft een golvende voorzijde.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen