close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Dubbel grafmonument met moderne uitstraling Glas, natuursteen

Een frisse en moderne uitstraling kenmerkt dit dubbele grafmonument. De basis bestaat uit een strakke omranding van matzwart natuursteen. Deze brede natuurstenen omranding bakent het graf af en het vak dat hierdoor aan de voorzijde ontstaat is opgevuld... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
32963
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Dieren
Vlinder
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Antraciet, Blauw, Kleurrijk
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een frisse en moderne uitstraling kenmerkt dit dubbele grafmonument. De basis bestaat uit een strakke omranding van matzwart natuursteen. Deze brede natuurstenen omranding bakent het graf af en het vak dat hierdoor aan de voorzijde ontstaat is opgevuld met donkergrijze stenen. Door deze kleurstelling komt de fraaie glasfusing vlinder aan de voorzijde extra mooi uit. Het staande deel bestaat uit twee elementen. Zo bevat de staande natuurstenen letterplaat ruimte voor een persoonlijke spreuk en is daar bovenop een tweede vlinder van glas aangebracht. De glazen letterplaat is mat gemaakt en is lichtblauw van kleur, zodat de geëmailleerde letters goed leesbaar zijn.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen