close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Duo-gedenkteken met kunstenaarsbeeld Natuursteen

Graven voor twee of meer personen kunnen vaak de afmeting hebben van een enkel graf. Dit gedenkteken is gemaakt voor een echtpaar, maar zoals bij veel gedenktekens komt er eerst maar één naam op te staan. Het opengeslagen boek bevat de naam en opschrif... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35115
Collectie
Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur
Grijs, Groen
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs, Groen
Productsoort
Beeld
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Graven voor twee of meer personen kunnen vaak de afmeting hebben van een enkel graf. Dit gedenkteken is gemaakt voor een echtpaar, maar zoals bij veel gedenktekens komt er eerst maar één naam op te staan. Het opengeslagen boek bevat de naam en opschriften, waarbij de dubbele ringen de verbondenheid tussen de twee mensen aangeeft. Wanneer het moment daar is, kan er een tweede naam eenvoudig bij gezet worden. Zowel het boek als de andere natuurstenen delen op het liggende deel zijn in een lichtgrijze steensoort uitgevoerd die ook een zachte olijfgroene kleurtint in zich heeft. Omdat de oppervlakken een matte afwerking hebben blijft dit ingetogen van karakter. Het meest in het oog springende deel is het bijzondere beeldhouwwerk van de twee mensen die elkaar liefdevol omhelzen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen