close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Eigentijds dubbel grafmonument met hart Natuursteen

Dit familie grafmonument bedekt twee grafzerken en heeft dan ook een imposant formaat. Het gedenkteken is speels van opzet en heeft een aantal fraaie details. Zo heeft de groen-grijze lettersteen een typische golfkop vorm, maar bestaat het eigenlijk ui... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
33771
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Blauw
Liggende deel
Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen, Rivier
Materiaal
Natuursteen
Productsoort
Split
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit familie grafmonument bedekt twee grafzerken en heeft dan ook een imposant formaat. Het gedenkteken is speels van opzet en heeft een aantal fraaie details. Zo heeft de groen-grijze lettersteen een typische golfkop vorm, maar bestaat het eigenlijk uit twee delen. Deze twee delen van de lettersteen zijn aan elkaar verbonden door een glanzend zwart hart van natuursteen. Op het bredere rechter deel van de lettersteen zijn de opschriften en teksten ingegraveerd en vervolgens wit ingeschilderd. Daarboven zijn heel subtiel nog twee kleine vinders van rvs aangebracht. Dit zorgt voor een fraai geheel. Op het liggende deel zijn drie vakken gemaakt die van elkaar worden gescheiden door sierlijke, meanderende banen van natuursteen. Dit is hetzelfde olijfgroene en grijze natuursteen als de lettersteen en de omranding. Elk vak heeft een andere bedekking, waardoor het geheel op een stijlvolle manier speels is vormgegeven. Het meest rechtse vak bevat zacht-grijs split en dit is tevens het grootste vak. Daarnaast is het vak bedenkt met witte glasparels. Het meest linkse vak bevat potgrond waarop stijlvolle siergrassen goed tot hun recht komen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen