close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Eigentijds glazen grafmonument voor jonge vrouw Glas, rvs

Met eigentijdse vormen en moderne materialen past dit grafmonument goed bij de beleveniswereld van jonge volwassenen. De basis indeling is traditioneel gehouden, maar met de invulling van de materialen en de persoonlijke elementen krijgt het grafmonume... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
32230
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Glas, RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Band, strook of strip
Staande deel
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Met eigentijdse vormen en moderne materialen past dit grafmonument goed bij de beleveniswereld van jonge volwassenen. De basis indeling is traditioneel gehouden, maar met de invulling van de materialen en de persoonlijke elementen krijgt het grafmonument een veel meer eigentijdse uitstraling. De letterplaat bestaat uit twee gekleurde glazen delen waarom de naam en andere opschriften zijn gemaakt. De foto met met de laser aangebracht en past zo goed in het geheel. De laatste letter van de naam gaat over in een sierlijk lint van rvs. Op het liggende deel zijn extra sterren van rvs geplaatst die een persoonlijke boodschap kunnen bevatten. Het liggende bestaat uit een dekplaat van natuursteen met een strak mat oppervlak. De sparing daarbinnen is geheel opgevuld met split en glasparels.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen