close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Familiegraf met een bronzen kruis Brons, natuursteen

Dit familiegraf bestaat uit gezoet natuursteen met een bronzen kruis ter decoratie. Het kruis is op een roestvast stalen band bevestigd. De bronzen graflantaarn is op het familiegraf bevestigd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkt... lees meer >
Product
22716
Collectie
Beelden en Symbolen, Christelijk, Kruis, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Familiegraf - met vloer
Kleur
Antraciet, Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit familiegraf bestaat uit gezoet natuursteen met een bronzen kruis ter decoratie. Het kruis is op een roestvast stalen band bevestigd. De bronzen graflantaarn is op het familiegraf bevestigd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen