close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenkmonumenten foto 1

Gedenkmonumenten Natuursteen

Gedenkmonument met een bronzen aar. De tekst is gezandstraald en gebroken wit ingeschilderd. De vaas is van hetzelfde materiaal als de rest van de grafsteen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aa... lees meer >
Product
19970
Bloem, plant of boom
Bloem/plant
Collectie
Beelden en Symbolen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Gedenkmonument met een bronzen aar. De tekst is gezandstraald en gebroken wit ingeschilderd. De vaas is van hetzelfde materiaal als de rest van de grafsteen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen