close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenksteen cortenstaal foto 1

Gedenksteen cortenstaal Cortenstaal, natuursteen

Gedenksteen met cortenstaal en Belgisch hardsteen, twee materialen die goed te combineren zijn. Het cortenstaal zal na verloop van tijd egaal roesten en daardoor zichzelf beschermen tegen verdere verwering.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ... lees meer >
Product
21797
Collectie
Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Kleur
Bruin, Grijs
Materiaal
Cortenstaal, Natuursteen
Staande deel
Natuursteen en cortenstaal
Subtype
Staande steen zonder vloer
Productomschrijving
Gedenksteen met cortenstaal en Belgisch hardsteen, twee materialen die goed te combineren zijn. Het cortenstaal zal na verloop van tijd egaal roesten en daardoor zichzelf beschermen tegen verdere verwering.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen

Soortgelijke modellen