close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenksteen met RVS foto 1

Gedenksteen met RVS Natuursteen, rvs

Gedenksteen met een RVS omhelzing. Uit de omhelzing is een tekst gespaard. De beide J's geven het geheel een nog persoonlijkere uitstraling.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmo... lees meer >
Product
21624
Collectie
Exclusief, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen, RVS
Staande deel
Natuursteen en RVS
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Gedenksteen met een RVS omhelzing. Uit de omhelzing is een tekst gespaard. De beide J's geven het geheel een nog persoonlijkere uitstraling.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen