close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenksteen met glas foto 1

Gedenksteen met glas Glas, natuursteen, rvs

Gedenksteen met glas. Voor de glasplaat is een RVS kruisvorm bevestigd.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit e... lees meer >
Product
19075
Collectie
Christelijk, Kleurrijk, Kruis, Kunstenaars, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, donker, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gedenksteen met glas. Voor de glasplaat is een RVS kruisvorm bevestigd.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen