close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Gedenkteken met RVS omranding en glasplaat Glas

Dit unieke gedenkteken bestaat uit moderne materialen. De omranding is gemaakt van RVS. De letterplaat bestaat geheel uit glas.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is o... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
16860
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kleurrijk, Kunstenaars
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Groen
Liggende deel
Geheel beplanting, RVS
Materiaal
Glas
Staande deel
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit unieke gedenkteken bestaat uit moderne materialen. De omranding is gemaakt van RVS. De letterplaat bestaat geheel uit glas.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen