close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward

Gedenkteken met glas Glas, natuursteen

Dit gedenkteken met glas vormt een sfeervol geheel. Door de matte bewerking in het glas ontstaat een frisse en eigentijdse uitstraling. De zachte tinten geven een rustig beeld. Op het liggende deel van dit gedenkteken is ook glas verwerkt, met dezelfde... lees meer >
Product
32966
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Glas, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw, Grijs
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Dit gedenkteken met glas vormt een sfeervol geheel. Door de matte bewerking in het glas ontstaat een frisse en eigentijdse uitstraling. De zachte tinten geven een rustig beeld. Op het liggende deel van dit gedenkteken is ook glas verwerkt, met dezelfde bewerking als in het staande deel. De glasbrokken in de bloemsparing zorgen voor dynamiek.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen