close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenkteken met grafkunst van brons foto 1

Gedenkteken met grafkunst van brons Brons, natuursteen

Dankzij het kleine oppervlak dat deze zuil inneemt, is dit gedenkteken met grafkunst van brons geschikt voor een kort graf. De natuurstenen zuil is antraciet van kleur en aan de bovenkant loopt deze schuin af. Hierop is een bronzen gedenkplaat met graf... lees meer >
Product
32818
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Zuilen
Dieren
Dieren 3d, Vogel
Graftype
Enkel
Kleur
Bruin, donker
Materiaal
Brons, Natuursteen
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dankzij het kleine oppervlak dat deze zuil inneemt, is dit gedenkteken met grafkunst van brons geschikt voor een kort graf. De natuurstenen zuil is antraciet van kleur en aan de bovenkant loopt deze schuin af. Hierop is een bronzen gedenkplaat met grafkunst in de vorm van een abstracte vogel geplaatst. De vogel lijkt te zijn gesneden uit de bronzen plaat en heeft een fraai kleurverloop. De stijlvolle belettering is iets verheven en past goed in het geheel. Dankzij de strakke, abstracte vormen is dit een modern en stijlvol gedenkteken.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen