close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenkteken met rivier en hart foto 1

Gedenkteken met rivier en hart Natuursteen

In de letterplaat van dit gedenkteken is een hart verwerkt. De rivier is een mooie symbolische toevoeging, wat dit monument persoonlijk maakt. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar ... lees meer >
Product
16264
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, donker, Zwart
Liggende deel
Natuursteen, Rivier
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
In de letterplaat van dit gedenkteken is een hart verwerkt. De rivier is een mooie symbolische toevoeging, wat dit monument persoonlijk maakt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen