close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Gedenkteken met zuilen van blauw natuursteen Glas

De zuilen van het gedenkteken zijn onbewerkt en brengen een rustiek uiterlijk met zich mee. Het blauw uit het natuursteen komt terug in de glasplaat, dit zorgt voor harmonie binnen het gedenkteken. De tekst is wit ingesmolten en zal levenslang mee gaan... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
22745
Assortiment
Natuurlijke gedenktekens
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zuilen
Graftype
Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Glas
Natuursteen kleuren
Grijs
Staande deel
Natuurlijk en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

De zuilen van het gedenkteken zijn onbewerkt en brengen een rustiek uiterlijk met zich mee. Het blauw uit het natuursteen komt terug in de glasplaat, dit zorgt voor harmonie binnen het gedenkteken. De tekst is wit ingesmolten en zal levenslang mee gaan.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen