close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE03 foto 1

Glazen grafmonument AE03 Glas, natuursteen

Het voorste glaspaneel bestaat uit gebogen blank floatglas voorzien van een gezandstraalde tekst en handafdrukken. Het achterste glaspaneel bestaat uit gebogen blank floatglas met twee verstek geslepen zijden en een gematteerde achterzijde. Hierop is e... lees meer >
Product
44008
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het voorste glaspaneel bestaat uit gebogen blank floatglas voorzien van een gezandstraalde tekst en handafdrukken. Het achterste glaspaneel bestaat uit gebogen blank floatglas met twee verstek geslepen zijden en een gematteerde achterzijde. Hierop is een helder uitgespaarde tekst en figuratie in gradaties gezandstraald, aangebracht. De omranding is van natuursteen met hierbinnen witte kiezels.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen