close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE04 met wereldbol foto 1

Glazen grafmonument AE04 met wereldbol Glas, natuursteen

Twee glaspanelen van gebogen blank floatglas rondom geslepen. Het voorste glaspaneel is voorzien van een uitsparing en een gezandstraalde tekst. Het achterste gebogen glaspaneel van blank floatglas is voorzien van een gezandstraalde figuratie van een w... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44010
Materiaal
Glas, Natuursteen

Informatie over dit gedenkteken

Twee glaspanelen van gebogen blank floatglas rondom geslepen. Het voorste glaspaneel is voorzien van een uitsparing en een gezandstraalde tekst. Het achterste gebogen glaspaneel van blank floatglas is voorzien van een gezandstraalde figuratie van een wereldbol. De omranding bestaat uit wit marmer met hierbinnen grijze Ardennesplit. Binnen de omranding bevindt zich een separaat glaselement van blank floatglas voorzien van een gravure en gezandstraalde data.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen