close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Glazen grafmonument AE07 met vlinder van glas foto 1

Glazen grafmonument AE07 met vlinder van glas Glas

Twee glaspanelen van blank floatglas. Het achterste glaspaneel is rondom vlak glanzend geslepen en voorzien van een RVS steun waarop een vlinder van gesmolten glas in diverse kleuren is aangebracht. Het voorste glaspaneel is in model en rondom vlak gla... lees meer >
Product
44012
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kleurrijk
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Glas
Glasfusing
Kleur
Blauw, Kleurrijk
Materiaal
Glas
Persoonlijke toevoeging
Decoratie - glas, Dieren 3d, Glasfusing decoratie - glas
Productgroep
Grafmonumenten
Subtype
Staande steen met vloer
Vormgeving
Bijzonder persoonlijk
Productomschrijving
Twee glaspanelen van blank floatglas. Het achterste glaspaneel is rondom vlak glanzend geslepen en voorzien van een RVS steun waarop een vlinder van gesmolten glas in diverse kleuren is aangebracht. Het voorste glaspaneel is in model en rondom vlak glanzend geslepen. De rechterzijde is volgens tekening geknabbeld. De achterzijde is gematteerd en voorzien van een helder uitgespaarde tekst.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen