close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE07 met vlinder van glas foto 1

Glazen grafmonument AE07 met vlinder van glas Glas

Twee glaspanelen van blank floatglas. Het achterste glaspaneel is rondom vlak glanzend geslepen en voorzien van een RVS steun waarop een vlinder van gesmolten glas in diverse kleuren is aangebracht. Het voorste glaspaneel is in model en rondom vlak gla... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44012
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kleurrijk
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Kleur
Blauw, Kleurrijk
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee glaspanelen van blank floatglas. Het achterste glaspaneel is rondom vlak glanzend geslepen en voorzien van een RVS steun waarop een vlinder van gesmolten glas in diverse kleuren is aangebracht. Het voorste glaspaneel is in model en rondom vlak glanzend geslepen. De rechterzijde is volgens tekening geknabbeld. De achterzijde is gematteerd en voorzien van een helder uitgespaarde tekst.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen